Open Call: BOOKED 2020 – ARTISTS BOOK FAIR 10-11 October 2020

Avoin haku taiteilijoille, ryhmille ja organisaatioille!

BOOKED 2020 – TAITEILIJOIDEN KIRJAMESSUT
10.-11.10.2020
Kaapelitehdas, Helsinki
www.kaapelitehdas.fi

Haku avoinna 16.8.2020 saakka.

Monitaidejärjestö MUU ry järjestää Suomen ensimmäiset taiteilijoiden kirjamessut Kaapelitehtaalla 10.-11.10.2020. Tapahtuma tuo suuren yleisön tietoisuuteen marginaalissa olevia toimijoita kirjallisuuden ja kuvataiteen rajapinnoilta esimerkiksi äänitaiteen ja performanssin muodossa. Messut tulevat olemaan ennakkoluuloton yhdistelmä työpajoja, uutta tekstipohjaista kuvataidetta sekä puheohjelmaa, jossa asiantuntijahaastattelut kohtaavat spoken wordin.

Avoimen haun kautta tapahtumaan etsitään taiteilijoita, esiintyjiä ja näytteilleasettajia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Täytä ehdotuslomake alla olevasta linkistä ja kerro, mitä juuri sinä voisit tarjota osaksi messujen ainutlaatuista ohjelmaa! Voit hakea yksityisenä henkilönä, ryhmänä tai organisaationa.

Messut toteutetaan Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtumatiloissa tulee olemaan mahdollisuuksia niin lavaohjelmalle, workshopeille kuin monipuoliselle installoinnillekin. Etsimme erityisesti osallistavaa ja esitysmuotoista ohjelmaa, lyhyitä interventioita ja kiinnostavia keskustelunavauksia, jotka sopivat kuvataiteen ja kirjallisuuden leikkauskohtaan. Teemme yhteistyötä Kaapelitehtaan uuden palvelutila Konttorin kanssa jossa yleisöä palvelevat mm kahvila ja kirjakauppa. Sen yhteyteen on tarkoitus tuoda esille ajankohtainen valikoima teksti- ja äänitaidejulkaisuja.

Esiintyville taiteilijoille maksetaan pieni palkkio (100-300 €), ja avustamme tarvittaessa matkakustannuksissa.

Avoin haku on käynnissä 16.8.2020 saakka.

Hakukaavake TÄÄLLÄ

Tapahtuman toteutusta tukee Pohjoismainen Kulttuuripiste.