Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUUn sunnuntaimyyjäiset
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUUn sunnuntaimyyjäiset

myyjaiset13.12.2015 klo 12-16
MUU Galleria

https://www.facebook.com/muugalleria/posts/10153690609519564

Etsitkö lahjoja pukinkonttiin tai kenties jotain kiva itsellesi tuomaan iloa talviyön pimeyteen? Tänä sunnuntaina MUU ry tarjoaa suomalaisten taiteilijoiden julkaisuja ja muita tuotteita erittäin sopuisaan hintaan!

MUUn sunnuntaimyyjäiset järjestetään MUUshopissa, MUU Galleriassa sunnuntaina 13. joulukuuta klo 12-16. Tarjolla on taidekirjoja, sarjakuvia, videotaidetta, äänitaidetta ja musiikkia sekä muita taidetuotteita.

Vain tänä sunnuntaina kaikista tuotteista saa 20% alennuksen!

Myyjäiset alkavat sunnuntaina 13. joulukuuta klo 12 ja kestävät kello 16 asti. Tule käymään ja ota osaa Heidi Kilpeläisen lauluterapiaistuntoon, lähde galleriakierrokselle Helsinki Art Walkin mukaan tai vain viihdy UUSI MUU –näyttelyn parissa, nauti mukillinen lämmintä glögiä ja poimi kaupastamme mukaan lahja tai pari!

Ostamalla tuotteita taiteilijajärjestön omasta kaupasta tuet suoraan taiteilijoiden työskentelyä.

Muutamia uutuustuotteita valikoimastamme:

* Rita Leppiniemen uusi upea kirja Reality versus Fiction kuvaa taiteilijan matkoja Beijingissä. Saatavilla myös yhdessä paketissa Leppiniemen edellisen kirjan Yemen Latitudes kanssa. Molempien teosten kauniin ulkoasun on suunnitellut graafikko Sanna Kaitakari. Harvinaisia keräilyesineitä!

* Helinä Hukkataival on tehnyt ansiokkaan uran performanssitaiteen edelläkävijänä Suomessa. Saksalainen Kehrer Verlag on julkaissut uunituoreen retrospektiiviteoksen Between Ritual and Performance, joka kokoaa Helinän tähänastisia töitä komeiden kansien väliin.

* Anu Miettisen näyttelykatalogi Castle in the Air – Dream Interviews 2013-2015 dokumentoi Miettisen teossarjaa, joka nähtiin vastikään MUU Studion näyttelyssä marraskuussa.

* Heidi Kilpeläinen (HK119) on tuonut meille uusia tuotteita vaatekokoelmistaan Fed / Up ja Imaginature. HK119-levyjä myös saatavilla.

* MUU FOR EARS 13, MUUn julkaiseman laajalti mainetta niittäneen äänitaidejulkaisujen sarjan uusin osa.

muugalleria@muu.fi
Helsinki Art Walk: https://www.facebook.com/helsinkiartwalk
Uusi MUU (New MUU): https://www.facebook.com/events/568535586634766