Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » Taiteiden yö MUU galleriassa torstaina 22.8.2013
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

Taiteiden yö MUU galleriassa torstaina 22.8.2013

www.facebook.com/events/1410231372526687

Taiteiden yönä torstaina 22.8. MUU galleria on avoinna kello 21 asti. Elokuun näyttelyiden taiteilijat Juha Okko ja Kati Åberg ovat paikalla klo 17-21 kertomassa teoksistaan. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Juha Okko: Nostalgia

“Töitteni lähtöteokset ovat tunnettuja ja tunnistettavia. Uudisversiot ovat varmasti kunnianosoitus ja fanittamisen ele näitä teoksia ja taiteilijoita kohtaan. Työt ovat kuitenkin kuvia kuvasta: lähtökohtana teosten reproduktio kirjassa tai netissä, lopputuloksena käsin maalattu variaatio painokuvasta.”

Kati Åberg: Now you see it… Now you don’t

“Yli kaksikymmentä vuotta sitten itselleni rakas ihminen sokeutui. Hänen tarinaansa ja arkeaan seuratessani aloin pohtia entistä omakohtaisemmin näkemisen ja näkökyvyn merkitystä meille ympäristömme hahmottamisessa. Tämän pohdinnan tuloksena syntyivät näyttelyni kaksi videoteosta, joiden teemana ovat erilaiset tavat nähdä.”