Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » PERFORMANCE VOYAGE 3 New Performance Turku -festivaalilla
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

PERFORMANCE VOYAGE 3 New Performance Turku -festivaalilla

Essi Kausalainen: Last Little Donkey (still image from video)Perjantaina 14. kesäkuuta klo 21.00
TEHDAS Teatteri, Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku

www.newperformance.fi

Kansainvälinen videoperformanssien sarja PERFORMANCE VOYAGE 3 esitetään 14. kesäkuuta New Performance Turku -festivaalilla.

New Performance Turku on 13.-16. kesäkuuta järjestettävä kokonaisvaltainen taide-elämys eri puolilla Turkua. Festivaali tuo nähtäväksi ja koettavaksi performanssi- ja esitystaiteen kansainvälisen etujoukon tuoreita huipputeoksia. Uusissa eri taiteenlajeja yhdistävissä teoksissa katsojat saavat kokea, mitä kaikkea performanssi- ja esitystaide voikaan olla – ja miten arkiset asiat ja ympäristö voivat hetkessä näyttäytyä uudesta näkökulmasta.

New Performance Turku -festivaalin taiteellisina johtajina toimivat performanssitaiteen läänintaiteilija Leena Kela ja kuraattori Christopher Hewitt. Festivaalin järjestää New Performance Turku ry yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.

PERFORMANCE VOYAGE 3 esittelee 12 taiteilijan ja ryhmän videoperformansseja. Kokoelma on valikoitu kansainvälisen avoimen haun pohjalta, jonka teemat – keho ja ääni – tarjosivat monenlaisia toteutusmahdollisuuksia. Teoksissa ääni syntyy maisemasta, tai liikkuu puheesta ja toiminnan tuottamasta äänestä sävellettyyn musiikkiin. Juryn jäseniä olivat taiteilija Helinä Hukkataival, MUU ry:n toiminnanjohtaja Timo Soppela ja Suomen Taiteilijaseuran näyttelykoordinaattori Marketta Tuomainen.

PERFORMANCE VOYAGE 3 -kokoelman taiteilijat ovat Annette Arlander, Filippo Berta, Trine Hylander Friis, Essi Kausalainen, Mikey McParlane & Michael Mallis, Maria Nikiforaki, Anna Nykyri, Andreas Pashias, Dana Sederowsky, Surya Tüchler, Tracy Valcarcel ja Eero Yli-Vakkuri.

Lue lisää taiteilijoista ja teoksista

Koko New Performance Turku -festivaaliohjelman löydät täältä: www.newperformance.fi