Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot

maanantai_30029.4.2013 klo 18-21
MUU galleria

www.facebook.com/events/246733295466359

Videotaiteen ilta. Avoin osallistuminen.
Illan moderoijina taiteilijat Markus Renvall ja Hanne Ivars.

Valmiit ja viime hetken videot on maanantaitapahtumien sarja vuonna 2013 MUU galleriassa. Tilaisuuksissa katsotaan ja kommentoidaan videoteoksia eri näkökulmista. Tällä kertaa aiheena on värin määrittely videoteoksissa.

Tilaisuuteen ovat viime hetken videot tervetulleita! Vapaa pääsy.

Maanantaina 29.4. klo 18 alkaen värimäärittelijä Juha Laine tulee pitämään luennon värimäärittelyohjelmien toiminnoista. Luennon tarkoitus on antaa käsitys värimäärittelystä ja kuvan jälkituotannosta yleensä. Tekijöille luento antaa tietoa kuinka suunnitella videoprojektien kulku alusta loppuun, esimerkiksi kysymyksellä “Mitä kannattaa ottaa huomioon kuvatessa, jos tuotantoon kuuluu värimäärittely?” Luennon jälkeen ilta jatkuu tuttuun tapaan, katsomme taiteilijoiden tilaisuuteen tuomia valmiita ja viime hetken videoita, ja tarkastelemme niitä myös värimäärittelyn kautta.

Taiteilijat, tuokaa tilaisuuteen näyteille videoita tai videoklippejä – myös sellaisia joiden värikorjaukseen liittyen sinulla olisi kysyttävää.

Syksyn 2013 aikana järjestetään kaksi videoiltaa, 30.9. ja 25.11. Merkitse ajankohdat jo nyt kalenteriin, ja tuo valmiit tai puolivalmiit videosi asiantuntevan yleisön arvioitaviksi! Tai tule muuten vain nauttimaan tuoreista videoteoksista.