Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot

maanantai_300

4.3.2013 klo 18-21
MUU galleria

Videotaiteen ilta. Avoin osallistuminen.

Illan moderoijina taiteilijat Markus Renvall ja Hanne Ivars.

Facebook: www.facebook.com/events/529253547120037

Valmiit ja viime hetken videot on maanantaitapahtumien sarja vuonna 2013 MUU galleriassa. Tilaisuuksissa katsotaan ja kommentoidaan videoteoksia eri näkökulmista. Helmikuun tilaisuudessa mukana ollut käsikirjoittaja Maija Rautemaa saapuu kommentaattoriksi myös maaliskuun videoiltaan.

Tilaisuuteen ovat viime hetken videot tervetulleita! Vapaa pääsy.

Vuoden 2013 aikana järjestetään neljä videoiltaa: 4.2., 4.3., 30.9. ja 25.11. Merkitse ajankohdat jo nyt kalenteriin, ja tuo valmiit tai puolivalmiit videosi asiantuntevan yleisön arvioitaviksi! Tai tule muuten vain nauttimaan tuoreista videoteoksista.

Maaliskuun tapahtumaillassa käsikirjoittaja Maija Rautemaa arvioi katsomisen perusteella videoiden käsikirjoitusta. Maija Rautemaa valmistui 2011 Bath Span yliopistosta Luovan kirjoittamisen laitokselta ja on ollut mukana erilaisissa käsikirjoitusprojekteissa.

Tervetuloa myös avoimeen katselmukseen näyttämään videosi tai yleisöksi kello 18 eteenpäin – avoin videoilta kestää niin kauan kuin videoita riittää!