Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot 4.2.2013 MUU galleria
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot 4.2.2013 MUU galleria

amor1Videotaiteen ilta.
Avoin osallistuminen.

Valmiit ja viime hetken videot on maantaitapahtumien sarja vuonna 2013 MUU galleriassa. Tilaisuuksissa katsotaan ja kommentoidaan videoteoksia eri näkökulmista. Vuoden ensimmäiseen keskustelutilaisuuteen tulee vierailevaksi kommentaattoriksi käsikirjoittaja Maija Rautemaa.

Tilaisuuteen ovat viime hetken videot tervetulleita!
Illan moderoijat taiteilijat Markus Renvall ja Hanne Ivars.

Vuoden 2013 aikana järjestetään neljä videoiltaa: 4.2., 4.3., 30.9. ja 25.11. Merkitse ajankohdat jo nyt kalenteriin, ja tuo valmit ja puolivalmiit videosi asiantuntevan yleisön arvioitaviksi! Tai tule muuten vain nauttimaan tuoreista videoteoksista.

maijaVuoden ensimmäisessä videoillassa käsikirjoittaja Maija Rautemaa arvioi katsomisen perusteella videon käsikirjoitusta. Maija Rautemaa valmistui 2011 Bath Spa:n yliopistosta Luovan kirjoittamisen laitokselta ja on ollut mukana erilaisissa käsikirjoitusprojekteissa.

Tervetuloa myös avoimeen katselmukseen näyttämään videosi tai yleisöksi kello 18 eteenpäin – avoin videoilta kestää niin kauan kuin videoita riittää!

www.facebook.com/muugalleria