Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: Performanssin ilta 12.11.2012 MUU galleria
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: Performanssin ilta 12.11.2012 MUU galleria

kausalainenMUU Maanantai -tapahtumaillassa 12.11. seuraillaan Jumalan selän takana – performansseja metsästä -näyttelyn teemoja.

Näyttelyn kuratoinut Katri Kainulainen yhdessä Leena Kelan kanssa ovat kutsuneet illan live-taiteilijoiksi Inari Virmakosken sekä turkulaisen Maanalainen seurakunta laulaa -työryhmän. Näiden performanssien lisäksi illan ajan MUU studiossa on esillä ja koettavissa Ella Tahkolahden live-videoinstallaatio.

p1010685MUUn tuottama Performance Voyage 2 esittelee kymmenen taiteilijan ja ryhmän performanssivideota. Performanssiteosten videotaltioinneista koostuva kokoelma on valikoitu kansainvälisen avoimen haun pohjalta. Performance Voyage 2 sai ensiesityksensä New Performance Turku –festivaaleilla, ja vuoden 2012 aikana kokoelma on esillä useissa eurooppalaisissa gallerioissa.

inarivirmakoskiPerformanssipankki on tietokanta, joka esittelee ajankohtaista suomalaista performanssi- ja esitystaidetta osoitteessa performanssi.com sekä katalogijulkaisuna. Tietokannassa voi tarkastella teoksia, jotka ovat tilattavissa myös esityksinä. Performanssipankkia ylläpitää performanssin läänintaiteilija Leena Kela Varsinais-Suomen taidetoimikunnasta yhteistyössä MUU ry:n kanssa.

*

***

*

p1010717

PERFORMANSSIN ILTA on osa MUU 25 vuotta -juhlavuoden ohjelmaa. MUU ry, valtakunnallinen ja ammatillinen monitaidejärjestö, edustaa video- ja mediataidetta, ääni- ja performanssitaidetta, valo-, tila- ja ympäristötaidetta sekä uusia ilmaisualoja tutkivia taiteita. Syyskuussa 2012 tulee kuluneeksi 25 vuotta yhdistyksen perustamisesta, ja nykyään yhdistyksessä on 600 jäsentaiteilijaa. Juhlavuotena MUU ry:n on kunnia esitellä aktiivista, monitaiteista toimintaa ja osaamista nykytaiteen huipulta ja marginaalista, ja tulevaisuuden visioita.

www.facebook.com/muugalleria