Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot 22.10.2012
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: Valmiit ja viime hetken videot 22.10.2012

Videotaiteen ilta. Avoin osallistuminen.
Illan moderoijina ovat taiteilijat Markus Renvall ja Hanne Ivars.
Lisäksi videotyöpaja taiteilijoille samana päivänä jo klo 14 alkaen.

http://www.facebook.com/events/431469476916413/

Osallistuneet taiteilijat:

Mikel Bisbee-Durlam
Maria Duncker
Gun Holmström & Petra Martinez
Annukka Majamäki
Olga Palomäki
Markus Renvall
Hannele Romppanen
Anna Mari Räsänen & Erkki Pirtola
Aspe

Valmiit ja Viime hetken videot – on avoin videoilta ja omatoiminen työpaja ääni- ja liikkuvan kuvan tekijöille. Ennen varsinaista videonäytöstä, joka perustuu avoimeen osallistumiseen klo 18 alkaen, teemme viime hetken videoita MUU Media Basessa kello 14 – 18.

Viime hetken videot on omatoiminen työpaja missä voit tehdä omia videoteoksia, tehdä yhteystyötä toisten taiteilijoiden kanssa, editoida vanhaa teosta uusiksi, kokeilla teokseesi uutta ääniraitaa, auttaa toista taiteilijaa, antaa toiselle taiteilijalle materiaalisi leikattavaksi tai tehdä teoksellesi uuden ääniraidan äänitaitelijan kanssa.

Toivottavaa on että otat mukaan oman kannettavan tietokoneesi, materiaaliasi ja/tai kamerasi. MUU Media Base tarjoaa DVD-levyjä osallistujille työpajan ajaksi työskentelyä varten.

Viime hetken videot -työpaja on oiva tapa tavata muita tekijöitä, tehdä kokeiluja ja tutustua toisten taiteilijoiden työskentelyyn äänen ja liikkuvan alueella.

Tapahtumaa varten on avattu Facebook-sivu missä osallistujat/taiteilijat voivat ilmaista toiveitaan tai tarpeitaan ja mahdollisesti tutustua toisiinsa jo tapahtumaa ennen.

Tapahtuman moderoijina toimivat Hanne Ivars ja Markus Renvall. Teknistä apua tarjoaa Media Basen teknikko Hannu Kärenlampi.

Tervetuloa myös avoimeen katselmukseen näyttämään videosi tai yleisöksi kello 18 eteenpäin – avoin videoilta kestää niin kauan kuin videoita riittää!

Valmiit ja viime hetken videot on MUU 25 vuotta -juhlavuoden ohjelmaa.

MUU ry, valtakunnallinen ja ammatillinen monitaidejärjestö, edustaa video- ja mediataidetta, ääni- ja performanssitaidetta, valo-, tila- ja ympäristötaidetta sekä uusia ilmaisualoja tutkivia taiteita. Syyskuussa 2012 tuli kuluneeksi 25 vuotta yhdistyksen perustamisesta, ja nykyään yhdistyksessä on 600 jäsentaiteilijaa. Juhlavuotena MUU ry:n on kunnia esitellä aktiivista, monitaiteista toimintaa ja osaamista nykytaiteen huipulta ja marginaalista, ja tulevaisuuden visioita.