Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Maanantai: ARTISTS TALK Kacper Ziemianin 13.08.2012
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Maanantai: ARTISTS TALK Kacper Ziemianin 13.08.2012

kacper_ziemianinKACPER ZIEMIANIN on MUUn residenssitaiteilija elokuussa 2012.
Maanantaina 13.8. klo 18 hän kertoo taiteestaan MUU galleriassa.

Kacper Ziemianin on puolalainen, Lontoossa asuva ja työskentelevä äänitaiteilija. MUUmaanantai -luennollaan Ziemianin kertoo taustastaan, koulutuksestaan ja kiinnostuksen kohteistaan. Hän näyttää esimerkkejä sekä ääni- että videoteoksistaan, esittelee rakentamiaan ääni-instrumentteja, ja kertoo tulevasta näyttelystään, joka järjestetään Galleria Akusmatassa Helsingissä.

Keskustelu ja yleisön kysymykset ovat tervetulleita!
Ziemianin vetämä äänityöpaja alkaa 20.8. (haku työpajaan päättyy 15.8.)

Ziemianinin näyttely, Around the Clock, on avoinna äänitaidegalleria Akusmatassa 18.8.-31.8.2012. Näyttelyn avajaiset ovat perjantaina 17.8. Klo 18-20. MUUn äänityöpaja, jossa Ziemianin on opettajana, järjestetään Cartesissa, Espoossa. Residenssi on järjestetty yhteistyössä Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön kanssa.

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö http://www.ateljeesaatio.fi
Galleria Akusmata http://akusmata.com/
Cartes http://cartes-art.fi/

Kacper Ziemianin bio

Kacper Ziemianinilla, syntynyt 1982, on takanaan klassisen musiikin koulutus ja seikkailuja äänen parissa aina black metal ja elektronisesta musiikista ambientiin ja noiseen. Valmistuttuaan kotikaupunkinsa Krakovan Jagiellonian-yliopistosta hän muutti Lontooseen, missä hän opiskeli äänitaidetta (BA) Middlesexin yliopistossa, josta valmistui vuonna 2010. Hän opiskeli samaan aikaan myös Krakovan musiikkiakatemiassa Marek Choloniewskin johdolla, STEIM-studiossa Amsterdamissa sekä Berliinin taideyliopistossa.

Nykyään Ziemianin keskittyy instrumenttien rakentamiseen ja olemassaolevien soittimien muunteluun. Hän on myös kiinnostunut audiovisuaalisesta installaatiosta, äänisuunnittelusta ja interaktiivisuudesta. Live-performansseissa hän improvisoi itsetehdyillä instrumenteilla ja luo reaaliaikaista elektronimusiikkia, jossa pääosaa näyttelee tekstuuri.

Ziemianin on tehnyt audiovisuaalisia installaatioita sekä interaktiivisia teoksia kuin myös äänisuunnittelua lyhytelokuviin ja teatteriin. Lisäksi hän on tehnyt teoksia Lontoon parhaalle taideradioasemalle Resonance FM, jossa hänen Polish Deli -ohjelmansa esittelee puolalaista indie-musiikkia. Hän on esiintynyt ja esittänyt teoksiaan Irlannissa, Britanniassa, Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

http://www.ziemianin.net/

Facebook:
http://www.facebook.com/events/358267667583975
http://www.facebook.com/muugalleria