Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » 30.10.-22.11.2009 Kaisu Koski
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

30.10.-22.11.2009 Kaisu Koski

MUU studio:

kaisukoskiheader

Kaisu Kosken videoteokset kiertyvät tieteellisten kehokäsitysten ympärille. Hän tutkii esteettisiä konventioita joiden kautta lääketiede vaikuttaa käsitykseen kehosta ja terveydestä yleensä asettaen intiimin kehokokemuksen rinnakkain kliinisen kehokäsityksen kanssa.

Kaisu Koski on Hollannissa asuva mediataiteilija ja tutkija. Hän on opiskellut Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa ja väitellyt taiteen tohtoriksi 2007. Koski on myös suorittanut jatkotutkinnon Amsterdamin taideakatemian esittävän taiteen koulutusohjelmassa. Hänen taiteellinen tuotantonsa liittyy akateemiseen tutkimukseen, joka keskittyy erityisesti taiteellisen tutkimuksen metodologiaan ja taide-luonnontiede dialogiin. Koski on Hollannissa Leidenin yliopistossa toimivan the Arts and Genomics Centerin jäsen.

Bloodtest (2007) 3’47”
Teos on kliininen ja poeettinen jännitysnäytelmä joka herättää kysymyksiä kehon älykkyydestä ja sen sisä- ja ulkopuolesta. Suljetun kamerapiirin luoma kehon maisemakuva.

Kiitos / Thank you:
Oskar Öflundin säätiö / Oskar Öflunds Stiftelse
Tuotanto / Production: DasArts Amsterdam
Kamera / Camera: Kaisu Koski & Joris Weijdom