Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » SANNI SEPPÄ: Eläinteoria MUU galleria 4.-.27.5.2012
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

SANNI SEPPÄ: Eläinteoria MUU galleria 4.-.27.5.2012

elainteoria“Rakastan ammattiani, koska olen siinä hyvä. Vihaan ammattiani, koska se on niin stressaavaa. Valmistuttuani keväällä 2009 olen piirtänyt vain puuvärikynillä: Kopioinut niillä muiden teoksia, kahvikuppeja, kaikki pohjoismaanlinnut ja nyt viimeiset kuukaudet omaa asuntoani. Inhoan työnantajaani, kunnes muistan, että se olen minä itse.

Näyttelyssäni “Eläinteoria”  installoin vuoden 2011 teokseni lapsuuteni piirrosten kanssa. Mietin sitä, kuinka ihmiset on helppo määritellä harrastuksen, opiskelupaikan tai lempimusiikin perusteella. Mitä teokset, joissa on vain eläimiä kertovat minusta? Eivät yhtään mitään ja kaiken sen, mitä haluat kuvitella.

Teokseni alkavat esineestä kotonani, rakkaudesta eläimiin, muistoista, huumorista ja siitä, kun en yritä olla mitään. Teokseni ovat henkilökohtaisia, käteni jatke niin ettei rajaa  huomaa.  Kun saan idean, toteutan sen heti.”

MUU GALLERIA FACEBOOKISSA:
http://www.facebook.com/muugalleria

MUU-YHTEISTYÖSSÄ:
Pro AV
Genelec