Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » 2.10.-25.10.2009 Hålmgård, Maasalo, Ziegler
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

2.10.-25.10.2009 Hålmgård, Maasalo, Ziegler

MUU galleria:

standstillheader
Nyren & Pyramiden –ryhmän näyttely
2.10 – 25.10. 2009

Ryhmän jäsenet:
Peter Holmgård (Kööpenhamina)
Mikko Maasalo (Helsinki)
Denise Ziegler (Helsinki)

Teokset, jotka ovat näytteillä MUU galleriassa, ovat syntyneet ryhmän yhteystyön tuloksena vuosina 2004–2009. Teokset ovat jaettu kolmeen osaan: Stand Still, Rowing ja Walks.

Walks ja Rowing -teokset käsittelevät sitä, miten fyysiset ominaisuutemme vaikuttavat tapaamme havainnoida tilaa – Stand Still sen sijaan käsittelee tapahtumien tiedostamistamme ja odotuksiamme tapahtumien suhteen.

MUU studiossa kukin Nyren & Pyramiden jäsenistä asettaa näytteille teoksen, josta ilmenee omaa yksilöllistä tapaa työstää omia havaintojaan.

Nyren & Pyramiden –ryhmän yhteistyö
“Koska edustamme taiteen eri alueita (kuvanveisto, maalaus, performanssi/teatteri), yhteisten teosten tekeminen on meille kullekin aina ammatillinen haaste. Viimeisten yhdeksän vuoden ajan olemme työskennelleet ja pitäneet näyttelyitä yhdessä eri puolilla Eurooppaa (Italiassa, Tanskassa, Sveitsissä, Turkissa, Suomessa, jne.) ja työskenteleminen paikan päällä eri ympäristöissä on muodostunut olennaiseksi osaksi työprosessiamme ryhmänä.

Sisällytämme usein osia ryhmän aikaisemmista teoksista kulloinkin vireillä olevaan projektiin. Ryhmän työtä voitaisiin kuvata sarjalliseksi veistosprojektiksi, johon sisältyy myös audiovisuaalisia elementtejä. Ennen näyttelyn pystyttämistä MUU galleriaan järjestämme intensiivisen työpajan Helsingissä, jossa teemme loppuun näyttelyyn kuuluvat työt.

Kunkin projektin kohdalla kehitämme sille oman kommunikaatiomenetelmän. Työmme syntyy pitkissä keskusteluissa, joissa käytämme sanaa, kuvaa ja ääntä ideoiden välittämiseen. Tämä uusi kommunikaatiomenetelmä on myös visuaalisesti läsnä näyttelyssä.”

Kuvia näyttelystä – kuvat: KekeTop:
standstill_studio_3174

Yleiskuva Studiosta

standstill_holmgard_3192

Räjäytettyjä ilmapalloja, Peter Holmgård

standstill_studio_3205

Yleiskuva Studiosta

standstill_gal_3210

Yleiskuva Galleriasta

standstill_gal_3217

Yleiskuva Galleriasta

standstill_gal_3247

Yleiskuva Galleriasta

standstill_gal_3249

Yleiskuva Galleriasta