Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU FOR EARS -esittely Lydgallerietissa Norjan Bergenissä 13.4.2012 klo 20
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU FOR EARS -esittely Lydgallerietissa Norjan Bergenissä 13.4.2012 klo 20

Uusi ”MUU FOR EARS 9” -kokoelma valottaa äänitaidetta ja kokeellisen musiikin kenttää Suomessa ja Norjassa. Kokoelmaan sisältyy materiaalia laidasta laitaan aina kenttä-äänityksistä ja ääni-installaatioista kokeelliseen musiikki-improvisaatioon, remixeihin, sample-sävellyksiin ja live-äänityksiin.

MUU FOR EARS 9 -levyllä esiintyvät norjalaisartistit Child Of Klang, Hemmelig Tempo, Trond Lossius ja Marieke Verbiesen, sekä suomalaiset Mikko Maasalo, Aleksi Myllykoski/Urban Dark Ensemble, Antti Nykyri ja Joonas Siren/Younghusband.

MUU FOR EARS Bergenin Lydgallerietissa on ainutlaatuinen tilaisuus kokea uutta innovatiivista musiikkia ja äänitaidetta. Tilaisuudessa kuullaan levyllä esiintyvistä taiteilijoista Trond Lossius ja Joonas Siren.

Bergenissä toimiva Trond Lossius on ääni- ja installaatiotaiteilija. Hänen taiteensa on jatkuvaa äänen tutkimista tilassa. Lossius on opiskellut geofysiikkaa, säveltämistä ja äänitaidetta, ja taiteellisessa toiminnassaan hän yhdistää tutkimusta ja ohjelmointia.

Joonas Siren on helsinkiläinen ääni-/kuvataiteilija. Hän työskentelee paljon äänen kanssa käyttäen sitä monilla eri tavoilla ja yhteyksissä. Sirenin kuvataiteelliset teokset sijoittuvat digitaalisen taiteen, installaation ja paikkasidonnaisen taiteen aloille.

Tilaisuuden järjestää MUU ry yhteistyössä Bergenin Lydgallerietin kanssa.

Lydgalleriet (Äänigalleria) on äänitaiteelle omistettu galleriatila Bergenin keskustassa Norjassa. Galleria esittelee laajasti ääniperustaista kokeellista taidetta ja äänikulttuuria näyttelyiden, konserttien ja julkisen tilan interventioiden kautta. Vuoden 2012 lokakuussa Lydgalleriet muuttaa takaisin uudistettuihin tiloihin osoitteessa Østre Skostredet 3 yhdessä uuden yhteistyökumppaninsa Ekkon kanssa.

www.lydgalleriet.no
http://www.ekko.no/