Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » Kahden näyttelyn esittelykierros ‘Koti ja Isänmaa’ ja ‘Kätketty’ Lauantaina 31.3.2012 klo 15.30 alkaen.
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

Kahden näyttelyn esittelykierros ‘Koti ja Isänmaa’ ja ‘Kätketty’ Lauantaina 31.3.2012 klo 15.30 alkaen.

Lindberg, MUU galleria 3Kierros alkaa MUU galleriassa, Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki

Näyttelyiden Carl Sebastian Lindbergin ‘Koti ja Isänmaa’ MUU galleriassa ja Minna L. Henrikssonin ‘Kätketty’ Galleri Bergmanissa yhteinen näyttelykierros järjestetään lauantaina 31.3. Tapahtuma on englanninkielinen.

Kierros alkaa MUU galleriasta klo 15.30 (Lönnrotinkatu 33), josta se jatkaa Galleri Bergmaniin (Uudenmaankatu 23 c), missä taiteilijat kertovat poliittisista ja ajatuksia herättävistä näyttelyistään.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kommentointiin ja yleiseen keskusteluun. ‘Koti ja Isänmaa’ -näyttely on muun muassa herättänyt keskustelua Hufvudstadsbladet (HBL) -sanomalehden yleisönosastolla.

Syy yhteiseen näyttelykierrokseen on, että näissä kahdessa näyttelyssä on temaattinen yhtäläisyys: molemmat käsittelevät tiettyä historian jaksoa, Natsi-Saksan läsnäoloa Suomessa Toisen Maailmansodan aikana. Myös molemmat näyttelyt ovat avoinna enää tämän viikon loppuun saakka.

Tervetuloa!