Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » JUSSI KOITELA “Ei Kenenkään Tila” 25.11.-18.12.2011 MUU galleria
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

JUSSI KOITELA “Ei Kenenkään Tila” 25.11.-18.12.2011 MUU galleria

koitela-pic

“Työskentelyni kuvataiteen parissa keskittyy kysymykseen: Miten seksuaalisuudesta ja sukupuolesta puhutaan Suomessa nykyään.

Tarkentavana kysymyksenä voisi esittää: Miten yksilö kokee ja muodostaa oman suhteensa seksuaalisuudesta käytyihin yhteiskunnallisiin depatteihin?

Pääsääntöisesti teokseni ovat olleet joko käsitteellisiä tekstiin perustuvia videoinstallaattioita tai osallistavia projekteja.

MUU gallerian näyttelyssä esitän kaksi teosta.

koitela_seksia_kadulla2

Seksiä kadulla -videoinstallaatio rakentuu banderollimaisesta projisointipinnasta ja siihen projisoidusta tekstianimaatiosta.

Tekstianimaatiossa on lainauksia internetissä lukemistani keskusteluista, jotka käsittelevät seksiä ja  seksuaalisuutta.

koitela_installaatio

Ei kenenkään tila -videoteoksen lähtökohta on nettivideo tutkija Henry Laasasen kirjan Naisen seksuaalinen valta -julkistamistilaisuudesta. Teos rakentuu videolle tallenetuista eleistä,  puheesta ja muminasta, joilla yritän reagoida videolla käytyyn väittelyyn ja asettua tukemaan kumpaakin keskustelun osapuolta.”

Jussi Koitela on opiskellut Tampereen ammattikorkeakoulussa kuvataiteilijaksi. Hänen teoksiaan on ollut esillä vuonna 2011 mm. Mäntän kuvataideviikoilla ja Galleria Korjaamon studiossa. Vuonna 2012 hän osallistuu mm. Pirkanmaan 5. triennaaliin.

MUU galleria Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/00180-Helsinki-Finland/MUU-galleria-Helsinki-Finland/204644579563?v=wall

http://vimeo.com/jussikoitela

MUU-YHTEISTYÖSSÄ:
Pro AV
Genelec