Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » “NO TRICKS – kahdeksan MUUta” 5.-28.8.2011 MUU galleria
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

“NO TRICKS – kahdeksan MUUta” 5.-28.8.2011 MUU galleria

No Tricks

NO TRICKS – kahdeksan MUUta

Eeva-Mari Haikala, Inkeri Harri, Mikko Kuorinki, Laura Lilja, Sebastian Lindberg, Marika Orenius, Heidi Romo,  Hypnobatia-ryhmä.

No Tricks on taiteilijajärjestö Muu ry:n jäsentaiteilijoista kuratoitu näyttelykokonaisuus. Näyttelyyn osallistuu kahdeksan taiteilijaa / ryhmää, joille tyypillistä on työskenteleminen sisällöllisesti eri aiheilla, eri välineillä ja metodeilla. Näyttelyssä on esillä performatiivisia teoksia, valokuvia, installaatioita, videoteos ja käsitetaidetta.

Keväällä 2011 lähetettiin näyttelyyn osallistumiskutsu otsikolla “muu-asenne” MUU ry:n 600 jäsentaiteilijalle. No Tricks -näyttelyssä mukana olevat taiteilijat omaavat tätä asennetta. Omaperäisissä teoksissa, jotka ovat joko pitkän uran hedelmiä tai nuorien taiteilijoiden satoa, on vahva sisältö ja sanoma. Näyttelyn teosvalinnoista vastaavat Hanne Ivars, Varpu Lukka, Timo Soppela ja Outi Sunila.

MUU GALLERIA FACEBOOKISSA:
MUU Galleria / Facebook

MUU ry YHTEISTYÖSSÄ:
Pro AV
Genelec