Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MARIA ÅNGERMAN “Interim” 29.4.-22.5.2011 MUU studio
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MARIA ÅNGERMAN “Interim” 29.4.-22.5.2011 MUU studio

interim2
Kuva: Maria Ångerman “Interim” 2011

Teos Interim leikittelee taustan ja etualan käsitteillä. Taiteilija siirtää maiseman ja paikan keskiöön kun taas ihmiset jäävät taustalle. Teos viittaa arkisten tekojen ja eleiden taustalla oleviin piilotettuihin tarinoihin sekä välissä oleviin hetkiin.

Interim on kuvattu Belo Horizonten kaupungissa, Brasiliassa vuonna 2011.

interim1
Kuva: Maria Ångerman “Interim” 2011

Maria Ångermanin taiteelllinen työskentely käsittää vaihtelevan joukon ilmaisutapoja kuten piirustusta, elokuvaa, tekstiä ja sosiaalisia suhteita pohtivia teoksia. Keskeistä hänen dynaamiselle työskentelylleen on herkkyys henkilökohtaiseen sitoutumiseen sekä intiimien hetkien hauraus etäännytetyissäkin julkisissa ympäristöissä. Hänen herkkyytensä tulee esiin niin teknologiaan kuin perinteisempiin keinoihin perustuvissa teoksissa, aina liikkuvasta kuvasta hienovaraisiin seinäpiirustuksiin ja animaatioihin saakka.
Ångermanin teokset ovat sisällöltään selkeästi tunneperäisiä, lähestyen toisinaan nostalgiaa. Hän työskentelee intuitiivisesti ja esittää kerronnallisia fragmentteja, jotka liikkuvat dokumentaaristen tosiasioiden ja runollisen fiktion välimaastossa.