Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » ELISA LIENTOLA “Monumentteja” MUU galleria 26.11.-19.12.2010
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

ELISA LIENTOLA “Monumentteja” MUU galleria 26.11.-19.12.2010

lientola1
Kuva: Elisa Lientola “Aloita alusta!”, 2010, teräs, design: MUU Media Base, Uolevi Suntio

Veistokset ovat monumentteja juurettoman sukupolven yrityksille ottaa itseään niskasta kiinni ja päteä edes jossain. Yhteistä teoille on pyrkimys ja samalla kykenemättömyys keskittymiseen, kunnianhimoinen tavoite sekä pätevät tekosyyt.
Origamien ja orkidean muodot saaneet teokset on valmistettu teräksestä perinteille tuhahdellen ja ohjeita omapäisesti oikomalla.

Yritämme saada orkideaa kukoistamaan, vaikkemme osaa välttämättä kasvattaa edes perunoita. Etsimme päätäpahkaa elämyksiä ja sisältöä oman kulttuurimme ulkopuolelta, alueilla joissa edellisen sukupolven saavutukset eivät ole edessämme.
Kopioimme elämää osaamatta elää sitä itse, rakkaus ja huolenpitokin voivat muuttua suoritukseksi, joka kuukahtaa oman painonsa alle.

Hyvä yritys elää hyvää elämää on silti monumenttinsa ansainnut.

Elisa Lientola


 


Taiteilijan kotisivut: elisalientola.net


 


Kuvia näyttelystä