Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MARJA NURMINEN: VERANTA KUIN TIMANTTI JA MUITA MAALAUKSIA 6.8.-29.8.2010
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MARJA NURMINEN: VERANTA KUIN TIMANTTI JA MUITA MAALAUKSIA 6.8.-29.8.2010

“Ahvenanmaalta otan mukaani aamu-uinnin jälkeisen tunteen, myös tärkeän tunteen siitä etten enää halua olla yksin, uusien ihmisten kohtaamisen tärkeyden, avoimuuden elämälle, tunteen siitä, kuinka mukavaa oli maalata, auringon, meren, verannat kuin timantit, värit, metsämansikat ja pekaanipähkinäpiirakan maun.”

Näin kirjoitin postikorttiin 31.7.2009 kun lähdin Eckerön posti- ja tullitalosta kuukauden kestävän taiteilijaresidenssin loputtua.

Tyhjän kortin sain läksiäislahjaksi Mercedes Urbano-Winquistiltä, jonka kanssa menimme vielä syömään illallista ÅSS Paviljongeniin Maarianhaminaan ennen laivan lähtöä Helsinkiin.

Mercedes oli laittanut siihen postimerkinkin valmiiksi. Kirjoitettuani korttiin osoitteeni, annoin kortin Mercedekselle ja hän lähetti sen minulle Eckeröstä, jolla on oma postileima, onhan se osa Suurta postitietä Turun ja Tukholman välillä.

Kun kortti muutaman viikon kuluttua kolahti postiluukustani olin jo unohtanut, mitä olin luvannut ottaa mukaani. Kiinnitin postikortin jääkaappini seinään, ja olen ollut viimeisen vuoden aikana useammin Ahvenanmaalla kuin voisi uskoa.

Keveitä kesämuistoja tarvitaan, jotta raskas talvi taittuisi. Tervetuloa katsomaan, mikä mielestäni on iloista, kesäistä ja kepeää – ja syvällistä.

Taiteiden yönä perjantaina 27.8. kello 17-18 on näyttelyn yhteydessä keskustelutilaisuus ”Mitä ihmettä taiteilija tekee residenssissä?”
Kysymykseen oman vastauksensa antavat kuvataiteilijat Carolus Enckell, Juhana Moisander, Anna Retulainen ja Marja Nurminen.

marja_nurminen2

.