Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » ART FAIR SUOMI 2010
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

ART FAIR SUOMI 2010

Suomen monimuotoisin nykytaiteen myyntinäyttely 28.8.-5.9.2010 Kaapelitehtaalla

Löydä oma tarinasi

Järjestyksessä kuudes Art Fair Suomi ajoittuu tänä vuonna syksyn parhaaseen ajankohtaan, samanaikaisesti Helsingin Juhlaviikkojen ja Design Weekin kanssa. AFS10 aukeaa Taiteiden yönä, jolloin Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa on tarjolla vuoden jännittävin kirjo nykytaidetta: äänitaideteoksista performanssiin, piirustuksista maalauksiin sekä valokuvasta videoinstallaatioihin. Mukana satoja teoksia, joista jokainen on niin nähtävissä kuin hankittavissakin! Näyttelyarkkitehtina toimii SIO:n palkitsema vuoden 2010 huonekalusuunnittelija, Timo Ripatti.

Vuoden teema “Tarina” on moniulotteinen. Toisaalta se esittelee 200 taiteilijan 600 nykytaideteosta, joihin jokaiseen liittyy oma ainutkertainen syntytarinansa. Toisaalta ostaja löytää teoksesta omat tarinansa ja on pääroolissa sen jatkuvuuden kannalta. Hän antaa luomukselle uuden elämän – ensin hullaantuessaan ja sitten – sijoittaessaan sen omaan ympäristöönsä.

Uutta – koroton osamaksu

AFS10 -myyntinäyttelystä on mahdollista ostaa taideteoksia osamaksulla ja ilman korkoa. Ideoita ostamiseen löydät ”5 teosta, jotka ostaisin” -esityksistä viikonloppuisin, joissa ”taidemaistiaisia” tarjoilevat eturivin taiteilijat ja kulttuurivaikuttajat – mm. Annette Arlander, Martin Healy (Irlanti) ja Elena Näsänen. Myös paikalla olevat taiteilijat sekä AFS -taidetulkit ja -ostoassistentit kertovat lisää sinua kiinnostavista ”yksilöistä”.

Ammattilaisyleisölle, sisustuksen ammattilaisille järjestetään seminaari taiteen sijoittamisesta julkiseen ja yksityiseen tilaan.

Art Fair Suomen yhteydessä julkaistaan MUU for Ears -sarjassa jo neljäs äänitaiteen cd: ensimmäistä kertaa Suomessa, videotaiteen Soundtrack-kokoelma! MUU for Ears -levyt tarjoavat äänitaidetta 15 eurolla kotistereoihin ja yleisön korville ihmeteltäväksi.

Avoinna myös iltaisin!

Suomen monimuotoisin nykytaiteen myyntinäyttely on avoinna ke-pe 11-21, la-su 12-17 (ma-ti kiinni) syyskuun 5. päivään asti. Tilaisuuteen on mahdollista järjestää myös yksityisiä näyttöjä aukioloaikojen ulkopuolella – ota yhteyttä! Puristamon & Valssaamon lisäksi Merikaapelihallissa, yhteistyössä Design Weekin kanssa, on esillä Sari Palosaaren mittava kierrätetyistä Ikean pöydistä ja hyllyistä rakennettu Momo City -installaatio, sekä valikoima video- ja valokuvataidetta suureen kokoon projisoituina.

Vapaa pääsy!

Tule löytämään oma tarinasi!

Järjestäjät: Art Fair Suomen järjestävät kuvataiteen uusia muotoja edustavat taiteilijajärjestöt MUU ry sekä Valokuvataiteilijoiden Liitto ry, joissa on jäseninä yhteensä lähes 1000 eturivin suomalaista nykytaiteilijaa.
• MUU ry / MUU galleria: Timo Soppela, 045-136 0161, director@muu.fi, www.muu.fi
• Valokuvataiteilijoiden Liitto ry / Valokuvagalleria Hippolyte: Mitro Kaurinkoski, 09-612 33 44, 040-591 0770, mitro.kaurinkoski@hippolyte.fi, www.hippolyte.fi

Yhteistyökumppanit: Esitys-lehti, Genelec Oy, Gloria, Kalusteyritys Tila, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Mainostoimisto Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi, Pure Design, Taide & Design, Taide-lehti, Trio-Offset