Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » SUOMALAISTA ÄÄNITAIDETTA: A SAMPLING – BOBST LIBRARY, NEW YORK
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

SUOMALAISTA ÄÄNITAIDETTA: A SAMPLING – BOBST LIBRARY, NEW YORK

– Suomalaisen äänitaiteen tapahtuma New Yorkissa

Perjantaina 1.11.2019, klo 19
Bobst Library
Feldstein Immersion Room, Avery Fisher Centre
70 Washington Square S, New York
elmer-holmes-bobst-library

Äänitaiteilijat Lora Dimova, Tuukka Haapakorpi, Jarmo Huhta, Anssi Laiho ja Marko Timlin on valittu newyorkilaisen Bobst-kirjaston äänitaiteen ohjelmaan.

kuva:  Jarmo Huhta, Balloons. Photograph: Janne Karjalainen

 

Elmer Holmes Bobst –kirjaston, Feldstein Immersion Room’in äänitaiteen ohjelmasta vastaa säveltäjä, äänitaiteilija ja kuraattori Michael J. Schumacher. Vuosina 1996-2011 Schumacher johti äänitaidegalleria Diapasonin toimintaa Manhattanilla ja Brooklynissa. Bobst-kirjaston ohjelma, New Yorkin yliopiston yhteydessä, on jatkoa Diapasonin toiminnalle ja yhteistyökumppaneita ovat Multiarchiverse, EAR ja Charlie Morrow.

Tapahtuman ohjelmassa, 1. marraskuuta 2019, kuullaan yksi teos kultakin valitulta viideltä äänitaiteilijalta. Bobst Libraryn ja Taiteilijajärjestö MUU ry:n välinen yhteistyö on Michael J. Schumacherin aloitteesta syntynyt hanke.

12-kerroksisessa Elmer Holmes Bobst -kirjastossa on päivittäin 10 000 kävijää. Kirjaston uusi kuuntelutila, Feldstein Immersion Room, sijaitsee Avery Fisher Center’issa, tunnetussa ääni- ja kuvatallenteiden tutkimuskeskuksessa.

Taiteilijoiden osallistumista tapahtumaan on tukenut Taiteen edistämiskeskus (liikkuvuusapuraha).

Taiteilijat ja teokset:
Lora Dimova, The Space Between Me and You
Tuukka Haapakorpi, Heliocentrism
Jarmo Huhta, Balloons
Anssi Laiho, The Overshoot Planet
Marko Timlin, Snow Crystals

Lue lisää taiteilijoista ja teoksista TÄÄLTÄ

muugalleria(a)muu.fi