Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU @ HELSINKI PRIDE 2019 KULKUE
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU @ HELSINKI PRIDE 2019 KULKUE

Taiteilijat ja taidealan toimijat mukana Helsinki Pride 2019 –kulkueessa lauantaina 29.6.2019!

 

Tervetuloa osallistumaan kanssamme Helsinki Pride -kulkueen ryhmään! Yhdessä Nykytaiteen museo Kiasman kanssa kutsumme eri alojen taiteilijoita ja kulttuurialan toimijoita mukaan iloiseen kulkueeseen.

Voit ilmoittautua mukaan TÄÄLLÄ.

Voit tulla suoraan paikalle, mutta olisi mukavaa jos ilmoittaudut ennakkoon niin osaamme varautua. Hankimme virkistysjuomia kulkueeseen osallistujille.

www.facebook.com/events

Pride-kulkue tuo jälleen kaikki sateenkaarenvärit Helsinkiin lauantaina 29.6. Tervetuloa mukaan mielenilmaukseen yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta! Tänä vuonna on mukana myös muita taidejärjestöjä – Taidemaalariliitolla on oma osastonsa.

Lähtöpaikkana toimii Senaatintori, jossa kokoonnutaan klo 11.00. Liikkeelle lähdetään klo 12.00. Kulkue päättyy Puistojuhlaan Kaivopuistoon.

Kulkuereitti: Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eteläesplanadi – Kasarmikatu – Neitsytpolku – Kaivopuisto.

Esteettömyystiedot: Reitin varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja sekä muutamia ylämäkiä. Reitin pituus on noin 2.5 km.

Kulkue järjestetään blokkien avulla. Blokki tarkoittaa selvästi varattua omaa kulkuepaikkaa, jonka näkyvyydestä kannattaa ottaa kaikki irti. Erottuminen ja näkyvyys esim. yhtenäisillä vaatteilla, väreillä, banderolleilla ja lipuilla on erityisen sallittua!

Pride-kulkueen jälkeen keräännymme jälleen merelliseen Kaivopuistoon Puistojuhlaan nauttimaan upeista artisteista, ohjelmasta ja Pride-tunnelmasta.

Puistojuhlassa on lastenalue, ruokakylä, anniskeluterassi ja promootioalue sekä vesipiste.

Puistojuhlaan on vapaa pääsy ja tapahtuma on ikärajaton.

50 vuotta sitten New Yorkissa osoitettiin mieltä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Nämä Stonewallin tapahtumat saivat aikaan liikkeen, jota kukaan ei ole voinut pysäyttää. Yhdessä kuljemme eteenpäin. Siksi Helsinki Priden 2019 teema on Liike. Teeman kautta haluamme kunnioittaa juuriamme ja lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta.

Tänäkin vuonna Helsinki Pride täyttää kaupungin lähes 100 tapahtumalla, kuten kantaaottavilla keskusteluilla ja kuplivilla juhlilla. Tule mukaan – Join the movement!

MUU Galleriassa Helsinki Pride -viikolla
Maimu Brushwood o.s. Huolirinta @Timo Tähkänen – AREA MAIMU
MUU Pride avataan siis jo keskiviikkona 26.6. klo 17-19. Tervetuloa!

muugalleria(a)muu.fi