Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU GALLERIA – AREA MAIMU
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU GALLERIA – AREA MAIMU

Maimu Brushwood o.s. Huolirinta
@Timo Tähkänen

27.6.-30.6.2019
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki

 

Runoilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta on Timo Tähkäsen alter ego, joka valtaa MUU Gallerian Helsinki Pride -viikolla. Esityksellisen näyttelyn yhteydessä Maimu julkaisee runokokoelmansa ja kokeilee siipiään kuvataiteilijana. Näyttelyn teemoja ovat identiteetti, seksuaalisuus, rakkaus, kasvukivut, perhe, violetti ja viikset. Lisäksi Maimu on kutsunut vierailevia taiteilijoita osallistumaan kanssaan gallerian valtaukseen.

Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 26.6. klo 17-19!
Avajaisperformanssi alkaa klo 17, joten tule ajoissa!

www.facebook.com/events

Maimu syntyi kesällä 2016 kun hän hyppäsi ulos naivistisesta maalauksesta ja alkoi lausua runojaan. Ensimmäinen dragin ja maalauksen yhteensulautuminen tapahtui Tähkäsen yksityisnäyttelyssä tm•galleriassa maaliskuussa 2017. Sen jälkeen drag on yhdistynyt Tähkäsen taiteeseen muodostaen erilaisia teoskokonaisuuksia.

Näyttelyn ohjelma:

Keskiviikko 26.6. klo 17 – 17.30
Avajaisperformanssi
Violettia pullaa
Maimu ja Sara Kovamäki

Kevään aikana kolmikon erilaisten tapaamisten seurauksena syntynyt esitys, jossa prosessin aloitti ihastuminen instagramissa, uni viiksistä ja ontto olo Maimun vatsassa.
Esityskielet: suomi/englanti/tuntematon.

Perjantai 28.6. klo 17.30 – 19.00
Kasvukipuja-runohetki
Maimu ja Susi Nousiainen

Maimu on kutsunut queer-henkiseen lukupiiriin esittämään runojaan Susi Nousiaisen. Maimu toimii tilaisuuden emäntänä ja lukee otteita runokirjastaan. Lukupiirissä yleisö voi halutessaan lukea omia tekstejään. Luetut runot ja mahdolliset muut tekstit muodostavat kokonaisteoksen. Voit osallistua myös täysin pelkästään kuuntelemalla. Illan monitulkintaisena teemana on kasvukivut. Lukupiirin tarkoitus on olla turvallinen tila tekstien lukemiselle.
Esityskieli: suomi.

Sunnuntai 30.6. klo 16 – 17:30
Piknik ja satuhetki aikuisille (K18)
Maimu ja Anita Bang (Vili von Nissinen)

Tervetuloa rentoon satuhetkeen, nauttimaan tarjoiluista, kuumottamaan korviasi ja lepuuttamaan jalkojasi Pride-kulkueen jälkeisenä päivänä yhdessä Anitan ja Maimun kanssa. He ovat toistensa vastakohtia kuin Jin ja Jang. Voit halutessasi tuoda myös omia piknik-eväitä.
Esityskieli: suomi.

Näyttely on osa Helsinki Pride 2019 –ohjelmaa.

AREA MAIMUn yhteydessä järjestetään myös torstaina 27.6. klo 18 ”Puhetta Performanssista” -tilaisuus, jossa Kikka Rytkönen ja Timo Tähkänen keskustelevat.

Näyttelyä on tukenut Paulon Säätiö.

Huom! Poikkeukselliset aukioloajat:
ke 26.6. avajaiset klo 17-19
to 27.6. klo 14-19
pe 28.6. klo 14-19
la 29.6. suljettu – olemme Kulkueessa!
su 30.6. klo 14-18

muugalleria(a)muu.fi