Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » Art Fair Suomi tulee taas!
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

Art Fair Suomi tulee taas!

ART FAIR SUOMI ‘19
23.–26.5.2019 Kaapelitehdas
Merikaapelihalli | Puristamo | Valssaamo | MUU Kaapeli
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki

kuva: Neo Aarnikotka

Kansainvälinen nykytaidefestivaali Art Fair Suomi järjestetään 12. kerran tämän vuoden toukokuussa. Vuonna 2019 Art Fair Suomen keskiössä on taiteellisen työn arvostus. MUU ry:n ja Valokuvataiteilijoiden liitto ry:n yhteistyössä järjestämä festivaali on avoinna yleisölle Helsingin Kaapelitehtaalla 23.–26.5.2019.

Festivaali kokoaa yhteen tuoreimmat kuvataiteen ilmiöt, taiteidenvälisyyden, musiikin ja esitystaiteen. Taiteilijat ja heidän studioistaan tuomansa aarteet löydät uudelta taidekirppikseltä. Kirppispöytien ääressä on luvassa monta hyvää keskustelua ja paljon mielenkiintoista ostettavaa. Suurtapahtuman perusnäyttelystä uusimpien nykytaideteosten hankkiminen ei voisi olla helpompaa!

Uutta on myös ensimmäisen festivaalipäivän ammattilaisohjelma. Ohjelmallinen keskustelufoorumi ottaa kantaa taiteen ja kulttuuripolitiikan ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tarjoaa ammattilaisille uusia näkökulmia kuvataiteen kentällä toimimiseen.

Art Fair Suomi tuo suuren yleisön nähtäväksi satoja taideteoksia yli 200 MUU ry:n ja Valokuvataiteilijoiden liiton jäsentaiteilijalta sekä 25 koti- ja ulkomaista galleriaa ja taiteilijaryhmää. Festivaali toimii kohtaamispaikkana kaikenlaisesta nykykulttuurista ja taiteesta kiinnostuneelle yleisölle. Art Fair Suomen yhteydessä lanseerataan vuoden 2019 Kallio Artisan Breweryn Art Beer Suomi -olut.

Galleria- ja taiteilijavalinnoista tiedotetaan lisää myöhemmin keväällä.

Nähdään viimeistään toukokuussa!

Art Fair Suomi on ainutlaatuinen kuvataiteen kohtaamispaikka yleisölle, taiteilijoille ja taiteen ammattilaisille.