Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » 9.4.-2.5.2010 Atte Uotila
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

9.4.-2.5.2010 Atte Uotila

atteuotilaheader

Näyttely koostuu veistos/piirustus/videoinstallaatioista, joihin katsoja pääsee osalliseksi. Teosten kantavana teemana on maisemallisuus ja maisemassa oleminen. Teokset pyrkivät siihen, että niiden parissa voi viettää hetkisen aikaa.

Teokset ulottuvat myös galleriatilan ulkopuolelle epäpaikkoina, sillä joidenkin teosten osia on ”poistettu” niiden oikeasta paikastaan, dokumentoitu ja tullaan näyttelyn jälkeen sijoittamaan joko takaisin tai uuteen paikkaan.

Yksi teos ulottuu Nuuksioon asti ja toinen teos elää elämäänsä teosta varten perustetussa internet-blogissa. Blogi toimii galleriassa kävijöiden avustuksella; teokseen mahdollisesti osaaottava saa haltuunsa tunnukset, joilla hän pystyy päivittämään osaltaan teoksen blogia ja sillä tavoin vaikuttamaan teoksen muotoon ja lopputulokseen. Blogin osoite on http://www.maisemani.blogspot.com/.

Teos, jolla on yhteys Nuuksion metsään, on rakenteeltaan monimuotoinen. Teos koostuu lopulta valokuvasta, pienestä performanssista ja sen myötä syntyneestä installaatiosta, Nuuksiossa sijaitsevasta asetelmasta sekä ajan mittaan dokumentoitavista tapahtumista. Teoksen osa siirtyy galleriassa olon jälkeen Nuuksiossa sijaitsevalle paikalle ja jatkaa siellä eloaan.

Materiaaleina on käytetty puuta, yhdessä teoksessa paitoja, jonkin verran ääntä, isoa ”valokaappia”, tyynyjä ja paljon hyvää mieltä.