Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU KLUBI
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU KLUBI

Audiovisuaalisen taiteen ilta Helsinki – New York
Maanantai 28.1.2019, klo 18-21

Vuotalo, Vuosali, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
– Vuosaaren metroaseman läheisyydessä, Kauppakeskus Columbuksen vieressä. Reittiohjeet: LINKKI –

Taiteilijat: Barbara Rosenthal, Pekka Sassi
Seremoniamestari: Charlie Morrow

MUU Klubi aloittaa toimintansa Vuotalossa 28.1.2019. Ensimmäiseen tapahtumaan on kutsuttu kaksi media-, performanssi- ja äänitaiteilijaa, Barbara Rosenthal New Yorkista ja Pekka Sassi Vuosaaren Taiteilijatalosta. Illan juontajana toimii Charlie Morrow. Nimensä mukaisesti MUU Klubi -tapahtumat esittävät muu-taiteilijoiden teoksia: äänitaidetta, performanssia, liikkuvaa kuvaa ja taiteiden välisiä projekteja.

Vapaa pääsy.
Varaa paikkasi Klubille ennakkoon TÄSTÄ LINKISTÄ

Yhteistyössä MUU ry, Vuosaaren kirjasto, Vuotalo ja Taiteen Vuoksi ry.

facebook.com/events

Ennen illan klubi-tapahtumaa:
Enemmän irti esityksestä: Charlie Morrow ja Barbara Rosenthal keskustelevat
Vuotalon Kahvila Pokkari, maanantaina 28.1. klo 17-17:30.

Barbara Rosenthal (s. 1948 Bronx, New York) on amerikkalainen performanssi- ja avantgarde-taiteilija, ja kirjailija. Pitkästä ja monipuolisesta urastaan johtuen Rosenthal tunnetaan Uuden median vanhana mestarina. Hänen välineinään ovat olleet valokuva, video, performanssi, installaatiot, teksti, taiteilijakirjat sekä interaktiivinen, elektroninen ja digitaalinen taide.

MUU Klubilla Barbara Rosenthal esittää kokoelman lyhytelokuviaan vuosilta 1976-2018 ja samalla kertoo monipuolisesta, rikkaasta urastaan.

Pekka Sassi, syntynyt 1969, tekee kokeellisia ääni- ja videoteoksia, joista suuri osa käsittää pelkkää ääntä. Hän on tehnyt yli 100 lyhytelokuvaa ja videota vuodesta 1995 lähtien. Vuonna 2006 Sassille myönnettiin AVEK-palkinto, ja vuonna 2010 hän voitti parhaan elokuvan palkinnon European Media Art Festivalin ohjelmistossa, Osnabrückissä, Saksassa.

MUU Klubilla Pekka Sassi esittää live-säestyksen abstraktiin videoteokseensa The Colour of Other. Minimalistinen videoteoksessa abstraktit, eri muotoiset väripinnat liikkuvat hitaasti luoden uusia tiloja ja avaruuksia. Intensiivinen, trillerimäinen elokuvamusiikki alleviivaa odottavaa tunnelmaa, ja katsoja matkustaa läpi erilaisten väriavaruuksien.

Vuotalo, Helsingin kaupungin ylläpitämä kulttuurikeskus, tarjoaa monipuolisesti kulttuuritapahtumia, vaihtuvia näyttelyjä galleriassa sekä taidekasvatustoimintaa lapsille, nuorille, päiväkodeille ja kouluille. Ohjelmistossamme on paljon elokuvia, matineoita ja erilaisia konsertteja sekä aikuisille että lapsille. Vuotalon vakiintuneeseen ohjelmistoon kuuluvat Maanantaileffat, Tiistaimatineat, Flyygelikuut sekä Maa ilmassa -klubit. www.vuotalo.fi

muugalleria(a)muu.fi