Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » AN PAENHUYSEN – MUUN VIERAILEVA KURAATTORI
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

AN PAENHUYSEN – MUUN VIERAILEVA KURAATTORI

Marraskuu 2018
Vieraileva kuraattori – An Paenhuysen

Unknown_mail

 

An Paenhuysen on freelance-kuraattori, taidekirjoittaja ja luennoitsija Berliinistä. Hiapin kuraattoriresidenssissä marraskuun ajan oleva Paenhuysen osallistuu myös MUUn näyttelytyöryhmän toimintaan vierailevana kuraattorina yhdessä MUUn jäsentaiteilijoiden Helinä Hukkataipaleen, Liisa Kanervan, Leevi Lehtisen, Elsa Trzaskan ja toiminnanjohtaja Timo Soppelan kanssa.

Vierailunsa aikana hän järjestää Silly Glamour – Glamorous Silliness II -työpajan MUUssa yhdessä taiteilija, kuraattori, radiojuontaja Anna Bromleyn kanssa. MUUn jäsentaiteilijoita MUU Kirjoittaa -työryhmästä osallistuu työpajaan.

Paenhuysen luennoi taidekirjoittamisesta ja kulttuuriteoriasta Node Center for Curatorial Studies ohjelmassa. Yhteistyössä Creative Forms in Art Writing class’in kanssa hän on julkaissut sarjan e-kirjoja, joista yksi käsittelee tarinankerrontaa taidekirjoituksissa.

Melkein vuosi sitten Anna Bromley kutsui Paenhuysenin ohjelmaansa reboot.fm. Berlin -radiokanavalla. Keskustelu pyöri näennäisesti vastakohtaisten käsitteiden hassuttelu ja glamour ympärillä. Vuosi myöhemmin on jatko-osan Silly Glam- our – Glamorous Silliness II aika Paenhuysenin ja Bromleyn kohdatessa Helsingissä. Tarkoituksena on kokoontua pienellä ryhmällä pitämään hauskaa ja naputtamaan ylös puolivalmiita ajatuksia.

 

muugalleria(a)muu.fi