Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » VALMIIT JA VIIME HETKEN VIDEOT – LAVASTUS
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

VALMIIT JA VIIME HETKEN VIDEOT – LAVASTUS

Maanantai 5.11.2018
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki

Ohjelma:
klo 16-18 työpaja
klo 18 alkaen videokatselmus

Markku_Patila_Kihveli_Soikoon2005

Kuva: Markku Pätilä 2005

 

“Valmiit ja viime hetken videot” on vuonna 2012 alkanut maanantaitapahtumien sarja MUU Galleriassa. Maanantaina 5.11.2018 videoillan aiheena on lavastus. Miten lavastus voi käyttää videotaiteessa tai liikkuvan kuvan teossa? Voiko lavastus olla taideteos? Tule ottamaan selvää lavastaja Markku Pätilän kanssa.

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan tai varaa paikkasi videoiden katselutilaisuuteen TÄÄLLÄ!

MUU Maanantai: Valmiit & viime hetken videot – aiheena Lavastus, vieraana MARKKU PÄTILÄ

Mitä ovat lavastuksen ja videoteoksen yhtymäkohtia? Onko lavastus pelkkää ympäristöä? Mitä lavastus kertoo? Mistä se puhuu? Lavastuksen lähtökohtana voi olla kuvauspaikan muokkaaminen, lavasteiden rakentaminen sisätiloihin tai uuden digitaalisen ympäristön luominen. Yleensä lavastus kertoo paikasta, ajasta ja tunnelmasta.

Taiteilija, onko sinulla liikkuvan kuvan teos jolla tavalla tai toisella on kosketuspintaa lavastuksen kanssa? Ota teos mukaasi ja näytä MUU Gallerian videoillan yleisölle.

Illan videokatselmuksen kommentaattori on lavastaja Markku Pätilä. Opiskellut 1975-76 School of Museum of Fine Arts Boston, 1978- Hochschule fuer angewandte Kuns Viena Austria. Yksityisnäyttelyitä vuodesta 1979 aina näihin päiviin asti. Hänellä on teoksia useissa eri kokoelmissa useissa maissa. Hän on ollut lavastajana useissa AKI kaurismäen elokuvissa, sekä muiden  tekimissä kokonaisuuksissa aina vuodesta 1992 alkaen.

Illan moderoijina toimivat taiteilijat Seppo Renvall ja Markus Renvall.

Videokatselmuksen warm up’na toimii Markus Renvallin vetämä kahden tunnin työpaja, jossa tuotetaan Lavastus -aiheeseen liittyvä viime hetken video. Työpajan sisältöön kuuluu erityisesti digitaalisen liikkuvan kuvan kokeiluja. Työpajassa tuotetaan yhdessä teoksen, viime hetken videon, jonka esitämme illan aikana yleisölle.

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan tai varaa paikkasi videoiden katselutilaisuuteen TÄÄLLÄ!

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

muugalleria(a)muu.fi