Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU @ THE OTHERS ART FAIR, TORINO, ITALIA
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU @ THE OTHERS ART FAIR, TORINO, ITALIA

How Many Genders Are There? / Onko sukupuolia kaksi vai enemmän
– MUU Galleria esittää teoksia taiteilijoilta Teemu Mäki ja Tero Puha

1.-4.11.2018
The Others Art Fair
Hospital Regina Maria Adelaide, Torino, Italia

tero-puha_edit
image: Tero Puha, Fe(Male) Bubble, 2018

 

MUU Galleria on kutsuttu osallistumaan The Others –taidemessuille, jotka ovat Italian tärkeimmät riippumattomat taidemessut ja omistettu kansainvälisille nouseville taiteilijoille ja nykytaiteen uusille suuntauksille. The Others järjestetään nyt kahdeksatta kertaa, tapahtumapaikkana on entinen Regina Maria Adelaiden sairaala Torinossa.

www.facebook.com/events

MUU on ainoa taidemessuille kutsuttu galleria Suomesta. The Others on jaettu kolmeen osioon: Pääosasto, Erityisprojektit, ja Laajennettu valkokangas. MUU osallistuu viimeksi mainittuun, videoinstallaatioille omistettuun osioon Teemu Mäen ja Tero Puhan teoksilla. Laajennettu valkokangas / Expanded Screen pohjautuu amerikkalaisen taidekriitikon ja akateemikon Gene Youngbloodin vuonna 1970 esittelemään käsitteeseen laajennettu elokuva, expanded cinema. The Others -messujen Expanded Screen -osiossa esitellään kutsuttujen gallerioiden teoksia, jotka käsittelevät liikkuvan kuvan ja muiden medioiden välistä suhdetta.

Teemu Mäen How Many Genders Are There? (2018) on lyhytelokuva, joka koostuu transihmisten kanssa tehdyistä haastatteluista. Itsenäinen teos on osa Mäen taustatyötä tulevaa kokopitkää dokumenttielokuvaa varten. Lyhytelokuvan rinnalla nähdään Mäen moniosaisia valokuvamuotokuvia transihmisistä. Muotokuvat ovat osa valokuvasarjaa nimeltä Miten olla mies tai nainen? / How to Be a Woman or a Man?

Tero Puhan uusi teoskokonaisuus Fe(Male) Bubble (2018) on ironinen katsaus maskuliinisuuden, identiteetin määrittelyn sekä kumppanin etsinnän haasteisiin yhteiskunnassamme. Teos on epävarmalle nykymiehelle erityisesti suunnattu tukikeskus, jonka tarjoamat ratkaisut pyrkivät ohjaamaan miestä oikealle polulle oman itsensä hyväksymiseen ja vahvistamiseen.

The Others Art Fair on vuosien varrella järjestetty erilaisissa tiloissa, ja sen pyrkimyksenä onkin elvyttää mielenkiintoisia käyttämättömiä rakennuksia uudelleen toimintaan. The Others järjestetään nyt kolmatta vuotta peräkkäin entisessä Regina Maria Adelaiden sairaalassa, vuonna 1887 valmistuneessa historiallisessa rakennuksessa.

Myöhäiset aukioloajat, vilkas ja epämuodollinen ilmapiiri sekä taiteidenvälisistä tapahtumista koostuva ohjelma muodostavat kokonaisuuden, joka toimii uudenlaisena taiteenedistämisen muotona. Vuoden 2018 The Others -tapahtuman keskeisiä piirteitä on nuorista kuraattoreista koostuva kansainvälinen valintaraati ja videoinstallaatioille omistettu uusi osio, Laajennettu valkokangas. The Others on kansainvälinen taidetapahtuma ja kuratoriaalinen projekti, joka kokeellisia näyttelyformaatteja ja paikkasidonnaisia projekteja korostaessaan nostaa myös perinteisen taidemessujen käsitteen uudelle tasolle. www.theothersfair.com

The Others järjestetään Torinossa pidettävällä nykytaiteen viikolla, joka tuo kaupunkiin taiteen ammattilaisia ja yleisöä kaikkialta maailmasta. Samana viikonloppuna The Others -tapahtuman kanssa järjestetään myös kuuluisat kansainväliset Artissima -taidemessut sekä uudet taidetapahtumat Dama, Operae, Flat ja Flashback sekä näyttelyprojektit, joiden järjestäjinä ovat Castello di Rivoli, GAM, Fondazine Sanrette Re Rebaudengo, Fondazione Merz ja äskettäin perustettu ORG.

Taiteilijajärjestö MUU perustettiin 1987 edistämään kuvataiteen uusilla aloilla työskentelevien ammattitaiteilijoiden tilannetta. MUU Galleriassa järjestetään näyttelyitä, näytöksiä, konsertteja ja performansseja, joiden tekijöinä on taiteilijoita ja kuraattoreita niin Suomesta kuin ulkomailta. MUUn tavoitteena on kehittää eri aloilla työskentelevien taiteilijoiden välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta, tuottaa projekteja, tapahtumia, seminaareja, koulutusta ja näyttelyitä sekä käydä kulttuuripoliittista keskustelua.

Contact:
Timo Soppela, director(a)muu.fi

 

Taiteilija Tero Puhan matkaa on tukenut Frame.

muugalleria(a)muu.fi