Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – RUNO
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – RUNO

MUU Maanantai:
Valmiit & viime hetken videot – aiheena Runo
22.10.2018
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki

IMG_0358

Kuva: Hanne Ivars

Ohjelma:
klo 16-18 työpaja
klo 18 alkaen videokatselmus

Ilmoittaudu työpajaan ja videokatselmukseen täällä.

“Valmiit ja viime hetken videot” on vuonna 2012 alkanut maanantaitapahtumien sarja MUU Galleriassa. Maanantaina 22.10 2018 videoillan aiheena on Runo. Miten runo voi olla osana, videotaideteosta tai kenties kokonaan muodostaa liikkuvan kuvan teosta? Tule ottamaan selvää ammattilaisen Runoilija Saila Susiluodon kanssa.

Illan teemana on Runo eli lyriikka, joka  on kirjallisuuden muoto jossa kieltä käytetään esteettisesti sen merkityksen ja kieliopillisen oikeudellisuuden sijaan. Mutta miten Runo voi käyttää  liikkuvassa kuvassa? Voiko videoteos olla runo ja millä tavalla? Tuo mukanasi video- tai internet teoksesi meille nähtäväksemme ja keskustelemaan aiheesta kommentaattorimme Runoilija Saila Susiluodon kanssa.

Runoilija Saila Susiluoto (1971) on helsinkiläinen runoilija ja taiteilijaprofessori. Hän on julkaissut kahdeksan runokokoelmaa, “Antikythera”-runosovelluksen sekä Antti Nykyrin kanssa auditiivisen taideteoksen “Oratorio”. Susiluoto on palkittu Kalevi Jäntin palkinnolla, Suomi-palkinnolla ja Einari Vuorela -runopalkinnolla. Susiluoto on kiinnostunut monitaiteesta ja taiteiden rajapinnoista. Susiluodon runoja on käännetty viidelletoista kielelle, hän opettaa luovaa kirjoittamista ja esiintyy eri kokoonpanojen kanssa.

Illan moderoijina toimivat taiteilijat Hanne Ivars ja Markus Renvall.

Työpaja

Videokatselmuksen warm up’na toimii Markus Renvallin vetämä kahden tunnin työpaja. Työpajassa tuotetaan yhdessä teoksen Runo aiheen ympärillä, viime hetken videon, jonka esitämme illan aikana yleisölle. Onko Runo kenties anarkistinen ilmaisu tai ilmaisu täynnä rakkautta? Vai onko Runo estetiikkaa tai laulua? Mikä on videoruno? Työpajassa käytämme mikrofoneja ja kameroita. Käytettävissämme on ääniohjelma videoleikkausohjelma.

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan tai varaa paikkasi videoiden katselutilaisuuteen täällä.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Klo 18, työpajan jälkeen, alkaa videoiden katselmus – tervetuloa näyttämään videosi tai yleisöksi. Tuttuun tyyliin videoiltaan ovat valmiit ja viime hetken videot tervetulleita.

Avoin videoilta kestää niin kauan kuin videoita riittää. Vapaa pääsy!

muugalleria(a)muu.fi, www.muu.fi