Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » AVOIN HAKU: ART FAIR SUOMI 23.-26.5.2019
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

AVOIN HAKU: ART FAIR SUOMI 23.-26.5.2019

TERVETULOA OSALLISTUMAAN!
ART FAIR SUOMI 19 – Kansainvälinen nykytaidefestivaali Suomessa 23.–26.5.2019, Kaapelitehdas, Helsinki

Avoin haku gallerioille, viimeinen hakupäivä 15.10.2018!

afs19_opencall_pic

AFS avaa ovensa kolmatta kertaa TAITEILIJAVETOISILLE GALLERIOILLE, minkä lisäksi mukana on yli 600 teosta taiteilijajärjestö MUU ry:n ja Valokuvataiteilijoiden liiton jäseniltä. Tapahtuma tarjoaa kaikkiaan 4 600 m2 näyttelytilaa Helsingin Kaapelitehtaalla.

AFS19 on merkittävä kansainvälinen nykytaidefestivaali ja taiteen välitystilaisuus, joka kokoaa saman katon alle valokuvataidetta, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, maalauksia, veistoksia jne. Festivaalin ohjelma rakentuu näyttelyiden ohella mm. keskusteluista ja taiteilijapuheenvuoroista, seminaareista ja koulutuksista sekä performansseista ja videoesityksistä. Taiteen ammattilaisille järjestään myös verkostoitumistapahtumia ja seminaareja. Tapahtumaa järjestävät taiteilijajärjestö MUU ry sekä Valokuvataiteilijoiden liitto.

Tapahtumaan voi hakea avoimella haulla taiteilijavetoiset galleriat sekä projektitilat kaikkialta maailmasta syyskuun loppuun saakka.

AFS19 PYRKII TEKEMÄÄN TAITEESTA MIELENKIINTOISTA JA TUOTTAMAAN HELPOSTI LÄHESTYTTÄVÄN JA RUNSASSISÄLTÖISEN TAPAHTUMAN.

MITÄ ART FAIR SUOMI 2019 TARJOAA JUURI SINULLE:
– Mukaan valitut galleriat saavat käyttöönsä TILAN TOIMINTANSA ESITTELEMISEEN. Tilassa on mahdollista esitellä eri taiteenlajeja edustavia teoksia: valokuvaa, media- ja videotaidetta, installaatioita, äänitaidetta, performanssitaidetta, maalauksia, ja niin edelleen.
– Messujen yhteydessä järjestetään TAPAAMISIA JA VERKOSTOITUMISTAPAHTUMIA suomalaisille ja kansainvälisille taiteen ammattilaisille (taiteilijoille ja taidejärjestöjen edustajille, kuraattoreille, pedagogeille, kriitikoille, galleristeille, jne.)
– Tapahtumassa järjestetään ammattilaisohjelmaa suomalaisille ja kansainvälisille taiteen ammattilaisille. Ohjelmaan kuuluu muun muassa SEMINAARI, PANEELIKESKUSTELU sekä TAITEILIJAPUHEENVUOROJA ja muuta keskusteluohjelmaa.
– LAVAOHJELMASSA on live-tapahtumia kuten performansseja ja videoesityksiä. Otamme myös vastaan ohjelmaehdotuksia!
– Näyttelyn ohjelmaan kuuluu toimintaa, tietoa ja paljon erilaisia tapahtumia. Kävijöille on tarjolla OPASTETTUJA KIERROKSIA, TEOSESITTELYJÄ JA ILTATAPAHTUMIA sekä Kaapelitehtaalla että sen ulkopuolella. Taiteen hankkiminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

SIJAINTI
Kaapelitehdas / Cable Factory – Merikaapelihalli & Puristamo & Valssaamo & MUU Kaapeli
Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki, SUOMI

HAKEMUKSET
– Noin 20 m² osasto, kaksi seinää, hinta 700€
– 
Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.10.2018.
Hakemuksen saapumisesta lähetetään vahvistus sähköpostitse.

HAKUKAAVAKE ON AVOINNA NYT OSOITTEESSA: ARTFAIRSUOMI.FI

ART FAIR SUOMI VUODESTA 2005
Art Fair Suomea on vuodesta 2005 järjestänyt kuvataiteen uusia muotoja edustavat Taiteilijajärjestö MUU ry sekä Valokuvataiteilijoiden Liitto ry, joissa on jäseninä yhteensä yli 1000 eturivin suomalaista nykytaiteilijaa.

TIEDUSTELUT
Taiteilijajärjestö MUU ry / MUU Galleria
muugalleria(a)muu.fi
Timo Soppela, director(a)muu.fi, +358 9 625 972
Valokuvataiteilijoiden liitto / Valokuvagalleria Hippolyte, info(a)hippolyte.fi
Henna Harri, henna.harri(a)hippolyte.fi, +358 40 591 0770

www.artfairsuomi.fi
www.facebook.com/ArtFairSuomi
www.muu.fi
hippolyte.fi