Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU KLINIKKA 4: JÄSENHAKEMUS
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU KLINIKKA 4: JÄSENHAKEMUS

Keskiviikko 10.10.2018 klo 14-18
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki

Taiteilija – aiotko hakea MUU ry:n jäseneksi? Tule MUUn ilmaiselle Jäsenhakuklinikalle. Saat henkilökohtaista palautetta hakemuksestasi kahdenkeskisessä keskustelussa, ja tarvittaessa neuvoja hakemuksen laatimisesta. Saat parannusehdotuksia ja teknistä palautetta kokeneilta portfolion käsittelijöiltä, jotka tuntevat muun jäsenvalintaperiaatteet.

Asiantuntijana ja palautteenantajana klinikalla on taiteilija, MUUn jäsenvalintalautakunnan jäsen taiteilija Liisa Hilasvuori.

Liisa Hilasvuori on toiminut taiteilijana vuodesta 2010. Hänen teoksensa ovat installaatioita ja kolmiulotteisia piirroksia, joiden osana hän on käyttänyt myös valoa ja ääntä. Viimeisiin teoksiin kuuluu yhteistyönä tehty dokumentaarinen videoteos maalaamisen haasteista ryhmäkodissa. Hän on toiminut aktiivisesti yhteisötaideryhmä Piirakkakerhossa, joka on vuodesta 2006 järjestänyt karnevalistisia, naiseutta piikitteleviä taidetempauksia niin kadulla kuin gallerioissa.

Jäsenhakemusklinikkaa ei ole tarkoitettu hakemusten arvioinniksi, vaan hakemusten jatkokehittämiseen. Tilaisuus ei myöskään vaikuta jäsenvalintalautakunnan päätöksiin.

Tervetuloa keskustelemaan Liisan kanssa keskiviikkona 10.10. klo 14 alkaen ja nauttimaan kuppi kahvia.

Ilmoittautuminen klinikkaan tapahtuu ilmoittautumislomakkeella TÄÄLLÄ.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Huomioi, että kahdenkeskisiin tapaamisiin on mahdollista ottaa vain rajallinen määrä osallistujia eivätkä kaikki kiinnostuneet välttämättä mahdu mukaan.

Tuo mukanasi ansioluettelo, artist statement, teksti miksi haluat muu ry:n jäseneksi, ja/tai muita materiaaleja joita aiot liittää hakemuksesi liitteeksi.

Ilmoittaudu heti!

Kielet suomi ja englanti.

muugalleria(a)muu.fi