Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU KLINIKKA 3: NÄYTTELYHAKEMUS
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU KLINIKKA 3: NÄYTTELYHAKEMUS

Maanantaina 17.9.2018 klo 14-18
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33

MUUn näyttelyaikojen haku vuodelle 2020 on käynnissä.
Haku päättyy 15.10.2018.

Haluatko toisen katseen/näkökulman omaan hakemukseesi ja portfolioosi?
Aiotko hakea näyttelyaikaa MUUsta? Rakentavaa kritiikkiä tarjolla! Ennakoi hakemuksesi sudenkuopat!

Taiteilija – aiotko hakea näyttelyaikaa MUU:sta? Tule MUUn ilmaiselle Näyttelyhakuklinikalle. Saat henkilökohtaista palautetta hakemuksestasi kahdenkeskisessä keskustelussa, ja tarvittaessa neuvoja hakemuksen laatimisesta. Saat parannusehdotuksia ja teknistä palautetta kokeneilta portfolion käsittelijöiltä, jotka tuntevat muun näyttelynvalintaperiaatteet.

Asiantuntijana ja palautteenantajana Klinikalla on taiteilija, MUUn näyttelyvalintalautakunnan jäsen Helinä Hukkataival.

Kuvataiteilija, performanssitaiteilija Helinä Hukkataival on työskennellyt taiteilijana vuodesta 1969 ja tehnyt pääasiassa performansseja, mutta myös videoita ja valokuvaa. Vuonna 2004 Hukkataival sai kuvataiteen valtionpalkinto. Hänellä on ollut useita yksityis- ja ryhmänäyttelyitä, performanssi- ja videoinstallaatioita ja lukuisia performansseja Suomessa ja muualla, ja hän esiintyy aktiivisesti eri puolilla maailmaa. MUU:n näyttelynvalintatyöryhmän lisäksi Hukkataival on Valokuvakeskus Nykyajan, Tampere, hallituksen ja näyttelynvalintaryhmän jäsen.

Näyttelyhakuklinikkaa ei ole tarkoitettu hakemusten arvioinniksi, vaan hakemusten jatkokehittämiseen. Tilaisuus ei myöskään vaikuta näyttelytyöryhmän päätöksiin. Tervetuloa keskustelemaan Helinän kanssa maanantaina 17.9. klo 14 alkaen ja nauttimaan kuppi kahvia.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittaudu täällä.

Huomioi, että kahdenkeskisiin tapaamisiin on mahdollista ottaa vain rajallinen määrä osallistujia eivätkä kaikki kiinnostuneet välttämättä mahdu mukaan.

Ilmoittaudu heti!

Kielet suomi ja englanti.

Tutustu etukäteen MUUn näyttelyhakuohjeisiin, jossa on myös ohjeet tarvittavista liitteistä. Tuo portfoliosi/tekstejä, työnäytteitä ja/tai kuvamateriaaleja mukanasi tapaamiseen. Lisätietoja ja näyttelyhakukaavakkeet löytyvät TÄÄLTÄ

Haku MUU Galleriaan ja MUU Studioon (Lönnrotinkatu 33) sekä MUU Kaapeliin (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C) päättyy 15.10.2018. Näyttelyvalinnoista vastaa MUUn näyttelytyöryhmä.

muugalleria(a)muu.fi