Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » TERO PUHA – CANDY BOY BOX
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Search

Arkisto

TERO PUHA – CANDY BOY BOX

28.6. – 1.7.2018
MUU Gallery
Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki, Finland
Open: thu-fri 12-19, sat 15-20, sun 12-18

puha1

kuva: Tero Puha, Candy Boy Box

 

Kuvataiteilija Tero Puha avaa Helsinki Priden ajaksi herkullisen Candy Boy Box -näyttelyn MUU Galleriaan. Värikkään iloittelevat taiteen, muodin ja designin hybriditeokset on pääosin kuvattu Puhan Lontoon studiolla Hackney Wickissä. Mukana on myös London Lounge -sarja mustavalkoisia muotokuvia. Kuvat ovat mieskauneuden, elämän ja ilon hattaramaisia ylistyksiä. Kaikki näyttelyn teokset ovat esillä Helsingissä ja Suomessa ensimmäistä kertaa. Näyttelytilan äänimaailmasta vastaa uusi elektroakti Midnight Commander, jonka soundimaailma sopii mainiosti Puhan eroottisesti latautuneisiin mieskuviin.

MUU Studiossa saa lisäksi ensi-iltansa Puhan toteuttama upouusi musiikkivideo Midnight Commanderin kappaleeseen ’Tutti Frutti’.

Näyttely on osa Helsinki Pride 2018 -ohjelmaa. www.helsinkipride.fi

Tero Puha on monitaiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video- ja elokuvataide, digitaalinen taide sekä performanssitaide. Taiteellisessa työssään hän tutkii nykyihmisen elämää ja erityisesti kehonkuvaa, sukupuolirooleja ja kuluttamista. Identiteettiä ja elämän tarkoitusta etsivän nykyihmisen pyrkimykset löytää tasapaino luonnollisen ja luonnottoman välillä luovat väistämättä paineita ja ristiriitoja. Puha ammentaa näistä inspiraatiota teoksiinsa.

Puha on työskennellyt Helsingin lisäksi pääasiallisesti Lontoossa ja sen lisäksi mm. Pariisissa, New Yorkissa ja Berliinissä. Hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on hankittu useiden taidemuseoiden kokoelmiin (Suomessa mm. Kiasma, Helsingin taidemuseo, Amos Andersonin taidemuseo, EMMA). Puhan luotsaama monitaiteellinen näyttämöteos Linda#faceinthemirror esitettiin elokuussa 2016 Flow Festivalin ohjelmistossa. Tero Puhalle myönnettiin valokuvataiteen valtionpalkinto vuonna 2014.
www.teropuha.com

muugalleria(a)muu.fi