Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – ÄÄNISUUNNITTELU
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – ÄÄNISUUNNITTELU

Maanantai 09.04.2018
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki
klo 16 työpaja, klo 18 videokatselmus

KimmoVanttinen
Kuva Kimmo Vänttinen

 

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan ja videokatselmukseen TÄÄLLÄ.

”Valmiit ja viime hetken videot” on vuonna 2012 alkanut maanantaitapahtumien sarja MUU Galleriassa. Maanantaina 9.4.2018 järjestetään videotaiteen ilta, jonka aiheena on äänisuunnittelu. Miten ääni voi olla osana videotaidetta tai liikkuvan kuvan teosta? Tule ottamaan selvää äänisuunnittelija Kimmo Vänttisen kanssa.

Illan aikana käsitellään erityisesti elokuvien äänimaailmaa. Vänttinen on erikoistunut elokuvien foley-tehosteisiin: ”Teen kaikenlaista elokuva- ja tv-maailmassa äänen saralla, joskin yksi poikkeuksellisen hioutunut osaamisalue on foley. Tätä äänisuunnittelun kerrosta varmasti voimme käsitellä tavalla jos toisellakin.”

Videokatselmusta edeltävässä työpajassa tuotetaan Markus Renvallin johdolla viime hetken video, jossa keskitytään erityisesti videon äänimaisemaan tuottamalla uusia ääniä sekä käyttämällä valmista materiaalia. Työpajassa käytetään mikrofoneja, tarkkailukaiuttimia sekä äänisuunnitteluohjelmia: Nuendo 8 ja Studio19.  Työpajan anti esitetään yleisölle klo 18 alkavassa videokatselmuksessa.

Videokatselmukseen voi osallistua omalla valmiilla tai viime hetken videolla tai tulla yleisöksi katsomaan muiden videoita.

Illan moderoivat taiteilijat Hanne Ivars ja Markus Renvall.

Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan tai varaa paikkasi videoiden katselutilaisuuteen TÄÄLLÄ!

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Avoin videoilta kestää niin kauan kuin videoita riittää. Vapaa pääsy!

 

muugalleria(a)muu.fi, www.muu.fi