Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » TAITEILIJA, HAE MUU:N JÄSENEKSI!
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

TAITEILIJA, HAE MUU:N JÄSENEKSI!

MUU ry:n kevään jäsenhaku avoinna 28.2.2018 asti
Taiteilija, hae MUU:n jäseneksi!

MUU ry:n jäseneksi voi hakea kaksi kertaa vuodessa.
Kevään hakuaika umpeutuu keskiviikkona 28.2.2018.

Käytössä on uusi sähköinen hakukaavake

MUU on ottanut käyttöönsä syksyllä 2017 sähköisen hakukaavakkeen. Löydät linkin sähköiseen jäsenhakulomakkeeseen tästä: Sähköinen hakukaavake

Vastaanotamme myös postin kautta tulleet hakemukset. Printattavan hakukaavakkeen löydät tästä linkistä: Paperinen hakulomake

Ympärillämme oleva todellisuus rakentuu sattumista, todennäköisyyksistä tai tarkoituksen mukaisista tapahtumista. Nämä ovat monitasoisia, näkyviä ja ei näkyviä.

Jäsenyyttä voivat hakea suomalaiset tai Suomessa asuvat taiteen eri aloilla toimivat henkilöt. Hakemukset käsittelee luottamuksellisesti MUU ry:n jäsenvalintalautakunta ja hallitus. Hakemusten käsittely kestää noin kaksi kuukautta ja kaikille hakijoille vastataan henkilökohtaisesti.

MUU ry:n jäsenetuja ovat muun muassa:

– MUU ry tarjoaa jäsentiedotteessaan tietoa apurahoista, työpaikoista, residensseistä, sekä erilaisista näyttelyistä, projekteista ja tapahtumista.

– Jäsentaiteilijat voivat luoda taiteilijaprofiilin ja esitellä tuotantoaan MUU ry:n Äänitaiteen pankissa (soundartbank.fi) ja Performanssipankissa (www.performanssi.com).

– Jäsenet voivat osallistua Art Fair Suomi -teosvälitystilaisuuteen.

– Jäsenet saavat lisäksi alennuksiin oikeuttavan jäsenkortin.

– Jäsenille on tarjolla myös edullisia kursseja sekä mahdollisuus käyttää mediataiteen työtilaa Media Basea sekä video- ja äänieditointilaitteistoa.

– vuosittain MUU järjestää erilaisia projekteja jäsentaiteilijoille (mm maaliskuussa 2018 kuukauden taiteilijaresidenssi Hampurissa)

Facebook: www.facebook.com/muugalleria
Instagram: www.instagram.com/muugalleria
Twitter: @muugalleria
Äänitaiteen Pankki: soundartbank.fi
Performanssipankki: performanssi.com
Art Fair Suomi: artfairsuomi.fi

 

office(a)muu.fi