Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » PERFORMANCE VOYAGE 7 @ NOT FESTIVAL
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

PERFORMANCE VOYAGE 7 @ NOT FESTIVAL

28.02.2018, KLO 14:30
University of California

900 University Ave.
Riverside, Kalifornia, USA

wurst_protest-song kopio
Elizabeth Wurst: Live at the scene!

 

NOT Festival esittää MUU ry:n Performance Voyage 7 videoperformanssien kokoelman Kaliforniassa

facebook.com/events

NOT Festival, 24.2.-3.3.2018, on Luis Lara Malvacíasin sekä 3rd class citizen -kollektiivin järjestämä monitaiteellinen tapahtuma, joka toteutetaan yhteistyössä Kalifornian yliopiston kanssa. Luis Lara Malvacías perusti vuonna 2003 alunperin tanssiin, visuaalisiin taiteisiin ja interaktiiviseen mediaan keskittyneen kollektiivin 3rd class citizen (suom. kolmannen luokan kansalainen), joka koostui New Yorkin latinoyhteisön monitaiteellisista jäsenistä. Kollektiivin toiminnan tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta sekä yhteistyötä eri alojen ja eritaustaisten taiteilijoiden, muusikoiden, muotoilijoiden sekä koreograafikoiden välillä. Kollektiivin toiminta jatkuu ja kehittyy edelleen, ja Not Festival on eräs yhteistyön tuloksista.

Not Festival on monitaiteellinen tapahtuma, jonka vuoden teema on 2018 ”Alterity” (toiseus). Toiseuden käsite määrittää erilaisuuden ja toisenlaisuuden. Tapahtumassa tutkitaan kulttuurista, sosiaalista ja esteettistä monimutkaisuutta ja -muotoisuutta, jotka sisältyvät toiseus-sanaan. Yliopiston ja kollektiivin yhteistyön tulos on kahdeksanpäiväinen tapahtuma, joka toimii keskustelualustana myös Riversiden ja sen lähipiirin asukkaille.

Performance Voyage 7 vuosittain eri teemoilla ilmestyvä videoperformanssien kokoelma, jota Taiteilijajärjestö MUU ry on tuottanut vuodesta 2011 lähtien. Performance Voyage 7 kokoelmaa, teemalla Protest Song Competition! on esitetty 12 kertaa vuosien 2017 ja 2018 aikana ympäri maailmaa. Kokoelman teemalla pyritään edistämään keskustelua poliittisen vastarinnan merkityksestä nykytaiteessa.

PV7 kokoelman teokset tutkivat oikean ja väärän, inhimillisyyden ja epäinhimillisyyden rajoja, turhautumista sekä yksilön mahdollisuuksia vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan. Protestilaulut heijastelevat yleisesti suuria muutoksia, ja kokoelman työt tarjoavat myös vaihtoehtoisia ajatuksia ja  -ratkaisuja tilanteisiin. Performance Voyage 7 kokoelmassa on yhteensä 18 työtä kansainvälisiltä taiteilijoilta / ryhmältä.

Performance Voyage 7 –kokoelman taiteilijat ovat Kuesti Fraun, Kim Dotty Hachmann & Steffi Simmen, Sasha Huber & Petri Saarikko, Heidi Kilpeläinen, Francois Knoetze, Timo Kokko, Paweł Korbus, Vik Laschenov, Elin Magnusson, Elena Mazzi, Iwona Ogrodzka, Ignacio Pérez Pérez, Arja Renell, Kikka Rytkönen, Julia Schicker, Jukka Silokunnas, Niko Skorpio ja Elizabeth Wurst.
Lue lisää taiteilijoista ja töistä (englanniksi) TÄÄLTÄ

Performance Voyage 7:n juryn jäseninä olivat taiteilija Heidi Kilpeläinen, Suomen Lontoon instituutin taide- ja kulttuuriohjelman päällikkö Jaakko Nousiainen ja MUU ry:n toiminnanjohtaja Timo Soppela. Performance Voyage 7:n toteutusta ovat tukeneet Helsingin kaupunki, audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, Suomen Lontoon instituutti ja suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti FINNO.

NOT festival ohjelma:
notfestival.ucr.edu
laramalvacias.org/NOTFESTIVAL


PERFORMANCE VOYAGE 7 on esitetty vuosien 2017-18 aikana Lontoon ensi-illan jälkeen mm Dublinissa, Berliinissä, Mexico Cityssa ja Perun pääkaupungissa Limassa. Kiertueella oleva Performance Voyage 7 vierailee vuoden aikana lähes 20 paikassa ympäri maailmaa.

Kiertue tähän mennessä:
29.4.2017 Live Art Development Agency / Stour Space, Hackney Wick, Lontoo, UK
3.5.2017 Temple Bar Gallery + Studios, Dublin, Irlanti
5.6.2017 Konstfrämjandet Västerbotten, Kungsgatan 34, Umeå, Ruotsi
6.6.2017 Platform studio, Vaasa
22.8.2017 Cine Olaya Centro Cultural, Lima, Peru
14.9.2017 Top Schillerpalais, Berliini (osana Berlin Art Week -ohjelmaa)
6.10.2017 New Performance Turku Festival
22.11.2017 Galerie Nord | Kunstverein Tiergarten, Berliini, Saksa
24.11. & 25.11.-6.12.2017 Raczej Gallery / Pireus – Cultural Incubator & Perfex Project Wall, Poznań, Puola
20.12.2017 The Lithuanian Interdisciplinary Artists’ Association LTMKS – Project Space Sodų 4, Vilna, Liettua
20.1.2018 AKC Attack / Photo Film Studio Medika, Zagreb, Kroatia
7.2.2018 Pandeo, Mexico City
28.2.2018 Not Festival, University of California, Riverside, Kalifornia, USA
Tulossa:
3/2018 Tallinna, Viro
3/2018 Oslo, Norja


Timo Soppela, toiminnanjohtaja, director(a)muu.fi
Marianne Fincke, tuottaja, marianne.fincke(a)gmail.com