Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » PUHETTA PERFORMANSSISTA KESKUSTELUSARJA ALKAA
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

PUHETTA PERFORMANSSISTA KESKUSTELUSARJA ALKAA

MUU Galleria
26.2.2018, kello 18
Lönnrotinkatu 33, Helsinki

LeenaKela
kuva: Leena Kela, One Year Demonstration, 2017-2018

 

Ensimmäinen tapahtuma keskustelusarjassa ”Puhetta Performanssista”, jota emännöi Annette Arlander pidetään maanantaina 26. helmikuuta 2018 klo 18. Ensimmäisen keskustelutilaisuuden vieraana on Leena Kela.

Keskustelu on suomeksi.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ensimmäisen tapaamisen vieraana on performanssitaiteilija ja kuraattori Leena Kela. Keskustelu käynnistyy hänen teoksestaan One Year Demonstration (2017-2018) ja sivuaa luultavasti erilaisia lähestymistapoja toistoon, kestoon ja kestävyyteen.

Perinteisesti performanssitaiteessa on arvostettu taiteilijan elävää ja ruumiillista läsnäoloa tässä ja nyt, yhdessä katsojien tai todistajien kanssa. Tämä on tietenkin hankala yhdistää pitkäkestoisuuteen. On kuitenkin olemassa kanonisoituja vuoden mittaisia performansseja, kuten Tehching Hsieh’n, Linda Montanon ja hiljattain esimerkiksi Jamie McMurry’n. Leena Kelan vuoden mittainen performanssiprojekti liittyy tähän perinteeseen, mutta myös eroaa siitä. Muun muassa tästä aiheesta keskustellaan MUU Galleriassa.

muugalleria(a)muu.fi