Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » TAIDEVAIHTAJAISET
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

TAIDEVAIHTAJAISET

2.12.2017, klo 16:30-19:30
MUU Kaapeli, Kaapelitehdas

Tallberginkatu 1 C, Helsinki

ronnholm_muu-kaapeli_web
Kuva: Emma Rönnholm, Serve Somebody, 2017

 

Tuo tapahtumaan oma piirustus tai muu pieni taideteos ja saat vastalahjaksi toisen taiteilijan teoksen. Paketoituja teoksia voi tuoda 16.30–17.30 välisenä aikana, jonka jälkeen ne jaetaan osallistujien kesken ja paljastetaan. Lisäksi ohjelmassa pientä tarjoilua, musiikkia ja vapaata seurustelua. Samalla voi tutustua Emma Rönnholmin näyttelyyn Serve Somebody ja käydä Ornamon Design joulumyyjäisissä (auki klo 17 asti).

Ilmoittaudu tapahtumaan TÄSTÄ LINKISTÄ

www.facebook.com/events

Näin se toimii:

  1. Valitse oma teos (piirustus, maalaus, valokuva tai pieni veistos) jonka takana seisot, mutta josta raaskit luopua. Tarkista, että se on signeerattu, jotta vastaanottaja tietää kenen tekemä se on. Paketoi niin, ettei sisältö näy.
  1. Jätä teoksesi MUU Kaapelin lahjapöydälle 16.30–17.30 välisenä aikana ja saat osallistumisnumeron.
  1. Klo 17.30 jälkeen teokset arvotaan ja avataan järjestyksessä.

Jos palavasti haluat jo arvotun teoksen, voit käyttää omalla vuorollasi taidevaras-oikeuttasi ja vaatia tuon teoksen itsellesi. Teoksetta jäänyt osallistuja saa sinulle arvotun avaamattoman pakettisi. Älä lähde ennen kuin kaikki teokset on arvottu, sillä joku muu voi vuorollaan varastaa sinulle arvotun teoksen.

Taidevaihtajaiset kestävät noin 18.30. saakka, jonka jälkeen galleriaan voi jäädä seurustelemaan 19.30 asti. Tarjolla on pientä juotavaa ja syötävää. Saa tuoda myös omia juomia.

Ennakkoilmoittautuminen TÄSTÄ LINKISTÄ

muugalleria(a)muu.fi