Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU Galleriakeskiviikko – Tero Nauha & Pilvi Porkola
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU Galleriakeskiviikko – Tero Nauha & Pilvi Porkola

Miten tehdä asioita performanssitaiteella, osa II
Keskustelu Tero Nauhan ja Pilvi Porkolan kanssa
Keskiviikkona 1.11. Klo 18 
MUU galleria, Lönnrotinkatu 33, Helsinki.

Tero Nauhan kuvan ottanut Jussi Virkkumaa

 

Performanssitaiteilijat ja tutkijat Pilvi Porkola ja Tero Nauha keskustelevat aiheesta “Miten tehdä asioita performanssitaiteella” Annette Arlanderin emännöimänä, 1 marraskuuta klo 18.00! Tapahtuma on osa Galleriakeskiviikkoa.

https://www.facebook.com/events/124988408184191/
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan TÄÄLLÄ.


Tero Nauha on taiteilija ja postdoc tutkija Helsingin Yliopiston Kollegiumissa. Hän on post-doc tutkijana Suomen Akatemian rahoittamassa Taideyliopiston tutkimushankkeessa “Kuinka tehdä asioita esityksellä?” Hän väitteli Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016, ja hänen taiteellisen tutkimuksen otsake oli “Schizoproduction: Artistic research and performance in the context of immanent capitalism.” Hän on julkaissut yhden novellin “Heresy&Provocation” vuonna 2015 ja hänen teoksiaan on ollut esillä mm. Frankfurter Kunstvereinissa, Kiasma Teatterissa, New Performance Turku festivaalilla, Kronika galleriassa Bytomissa, Puolassa sekä Performance Matters tapahtumassa Lontoossa.

teronauha.com
howtodothingswithperformance.wordpress.com/

Pilvi Porkola on taiteellisen tutkimuksen professori Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Hän on esitystaiteilija ja tutkija, ja toimii tutkijatohtorina Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessa How To Do Things with Performance. Hän on toimittanut vuonna 2017 julkaistun kirjan ”Performance Artist’s Workbook: Essays on teaching and learning performance art.”