Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU-KLINIKKA 31.10.2017
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU-KLINIKKA 31.10.2017

MUU-Klinikka 8: Kuraattoritapaaminen – Irini Papadimitriou
MUU Galleria, Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki

20150416_092810_web

MUU-KLINIKKA on vuonna 2016 alkanut MUU ry:n foorumi tiedonjakamiseen, koulutustoimintaan ja kanssakäymiseen. Klinikka – Apua taiteilijoilta taiteilijoille -konsepti mahdollistaa tietotaidon suoran jakaminen tekijältä toiselle. Klinikka voi kokoontua minkä tahansa erityisosaamisen ympärille ja se voi olla henkilökohtainen kahden välinen tapaaminen tai laajempi keskustelutilaisuus tietyn teeman ympärillä. Klinikka-tilaisuuksia toteutetaan myös yhteistyökumppanien kanssa.

Tänä syksynä MUUssa vierailevan kuraattori Irini Papadimitrioun ohjelma Suomessa toteutetaan yhteistyössä Suomen Lontoon instituutin kanssa. Papadimitriou osallistuu laaja-alaisesti MUUn toimintaan.

MUU järjestää jäsentaiteilijoilleen kahdenkeskisiä tapaamisia kuraattori Irini Papadimitrioun kanssa. Ennakkoilmoittautuminen MUU-Klinikalle on pakollinen. Jokaiseen tilaisuuteen otetaan vain rajallinen määrä osallistujia eivätkä kaikki kiinnostuneet välttämättä mahdu mukaan. (Tilaisuus 31.10. on jo täynnä.)

Digitaalinen kulttuuri / Digital culture

Irini Papadimitriou on taidekuraattori, -tuottaja ja kulttuurimanageri, jonka keskeinen toimiala on digitaalinen kulttuuri. Työssään Victoria and Abert -museossa hän vastaa lukuisista hankkeista, keskeisimpänä vuosittainen Digital Design Week –installaatiotapahtuma, joka järjestää avoimia työpajoja ja taiteilijaluentoja, sekä organisoi monimuotoista taiteilija- ja yleisöyhteistyötä. Hän on myös keskeisenä järjestäjänä Digital Futures -verkostoitumistapahtumassa, joka on suunnattu taiteen, teknologian, designin ja tieteen parissa työskenteleville ammattilaisille. Lisäksi Papadimitriou toimii näyttelykuraattorina ja New Media Arts Development -osaston päällikkönä Watermans-taideorganisaatiossa, joka tukee teknologiaa hyödyntävien taiteilijoiden työskentelyä ja organisoi vuosittaista Digital Performance –festivaalia.

britishcouncil.org/people/irini-papadimitriou