MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

RSS Artists’ Association MUU

TAITEILIJA, HAE MUUN JÄSENEKSI

Uusi sähköinen hakukaavake!

MUU ry:n jäseneksi voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Hakuaika umpeutuu helmikuun ja lokakuun viimeisenä päivänä, eli seuraava haun deadline on tiistai 31.10.2018.

MUU ry on ottanut käyttöönsä tänä syksynä sähköisen hakukaavakkeen. Löydät linkin sähköiseen jäsenhakulomakkeeseen tästä: Sähköinen hakukaavake

Vastaanotamme myös postin kautta tulleet hakemukset. Printattavan hakukaavakkeen löydät tästä linkistä: Paperinen hakulomake

Jäsenyyttä voivat hakea suomalaiset tai Suomessa asuvat taiteen eri aloilla toimivat henkilöt. Hakemukset käsittelee luottamuksellisesti MUUn jäsenvalintalautakunta ja hallitus. Hakemusten käsittely kestää noin kaksi kuukautta ja kaikille hakijoille vastataan henkilökohtaisesti.

MUU ry tarjoaa jäsenilleen mm. tietoa apurahoista, työpaikoista, residensseistä, sekä erilaisista näyttelyistä, projekteista ja tapahtumista, joihin he usein voivat itse myös osallistua, alennuksiin oikeuttavan jäsenkortin, sekä mahdollisuuden vaikuttaa. Jäsenille on tarjolla myös edullisia kursseja ja mahdollisuus käyttää mediataiteen työtilaa Media Basea.