MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

RSS Artists’ Association MUU

MUU GALLERIA – Näyttelytilahakemus

MUU Galleria – MUU Studio – MUU Kaapeli.
Lataa ohje itsellesi (MUU_näyttelyhaku)

Taiteilijajärjestö MUU ry ylläpitää näyttelytoimintaa kahdessa eri osoitteessa Helsingissä, MUU Galleriassa ja MUU Studiossa Lönnrotinkadulla sekä MUU Kaapelissa Kaapelitehtaalla.

MUU Galleriassa ja MUU Studiossa on käytössä laaja av-näyttelykalusto, ja näiden tilojen ohjelmisto keskittyy video- ja mediataiteeseen.

MUU Kaapelin ohjelmisto koostuu kuvataiteen muista muodoista: installaatioista, esitys- ja performanssitaiteesta, kansainvälisestä taiteesta ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä toteutetuista hankkeista.

Lönnrotinkadun MUUn näyttelytila on kokonaispinta-alaltaan 91 m2. MUU Galleria on suuruudeltaan 75 m2. Erillinen pimennetty MUU Studio soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien esittelyyn. Kaapelitehtaalla sijaitsevan MUU Kaapelin pinta-ala on n. 90 m2.

MUU Gallerian pohjapiirustus
MUU Kaapelin pohjapiirustus

Näyttelyjen hakuajat on ilmoitettu MUU ry:n kotisivuilla kohdassa Info/Hakemukset. Näyttelyaikaa voi hakea joko MUU Gallerialle, MUU Studiolle, molemmille yhtäaikaa ja/tai MUU Kaapelille.

Näyttelyaikaa voi hakea sähköisesti tai postitse. Hakemukset toimitetaan MUU ry:hyn määräaikaan mennessä. Postiosoite: MUU ry, Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Näyttelyhakemus”.

Hakemuksia ei vastaanoteta sähköpostitse.

NÄYTTELYMAKSU

6 viikon jakso, sisältäen ripustusajan:

(Tila voidaan myöntää myös muun pituiselle ajalle,
näyttelyajan pituuden päättää näyttelytyöryhmä)

6 vko           Galleria       Studio       koko tila      MUU Kaapeli

jäsen             1680              735              1995                  500
ei-jäsen         1915              840              2280                 650

Näyttelymaksu kattaa tilan ja valvonnan lisäksi kutsukortin suunnittelun ja painatuksen, nettitiedotuksen sekä lehdistötiedotteen toimituksen ja käännätyksen.

Näyttelymaksun lisäksi taiteilijan maksettavaksi tulee osuus näyttelykutsujen (n. 600 kpl) postituksesta MUU ry:n postituslistan mukaan. Näytteilleasettajien määrästä (2 tai 3 kpl) riippuen postituksen hinta per taiteilija on noin 150-250 euroa. MUUn henkilökunta hoitaa postitustyön.

MUU KAAPELIN VALVONTA

Kaapelitehdas ja Rosebud-kirjakauppa ovat yhteistyökumppaneina MUU Kaapeli -näyttelytilan toiminnassa. MUU Kaapeli -tilan valvontaa hoitaa kirjakaupan henkilökunta.

AV-LAITTEISTO

Ilman erillistä korvausta MUU Gallerian ja MUU Studion näyttelyn järjestäjien käytössä on av-tekniikkaa. Tällä hetkellä laitteisto sisältää (gallerian ja studion näyttelyt yhteensä) 4 kpl Epson EB-G5450WU Full HD tykkejä, 2 kpl 46 tuuman NEC LCD-näyttöjä, 1 kpl valkokangas studiossa sekä dvd- ja bluray -soittimia, HD-mediaplayereitä (Asus O!Play: MiniPlus 2 kpl, Mini 6 kpl, HD2 4 kpl) ja Genelec-äänentoistolaitteistoa.

MUUn yhteistyökumppaneita näyttelytoiminnassa ovat Pro AV Art Oy ja Genelec. Sopimuksen mukaisesti näyttelyissä käytetään MUUn ja yhteistyökumppaneiden av-laitteistoa. Mikäli näyttelyssä tarvitaan laitteistoa enemmän kuin MUUssa on tarjolla, sovitaan siitä tapauskohtaisesti.

HAKEMUS

Hakemuksesta tulisi selvitä ehdotettavan projektin tai näyttelyn luonne sekä tietoa hakijan aikaisemmasta toiminnasta. Kuvamateriaali paperikuvina ja/tai digitaalisessa muodossa. Postitse lähetettävä hakemus: kokoa näyttelyhakemuksen aineisto yhteen, A4-kokoiseen kansioon ja muista täyttää myös hakemasi tilan hakulomake ja tulostaa se mukaan!

Näyttelyvalinnoista vastaa yhdistyksen kokouksen nimeämä näyttelytyöryhmä. Näyttelyvalintoihin osallistuu myös kansainvälisiä kuraattoreita. Syyskaudella 2016 valintatyöhön osallistui kuraattori Xavier Acarin ja kevätkaudella 2017 mukana on kuraattori Basak Senova. Kuraattorivierailut mahdollistaa yhteistyö HIAPin, Framen ja Kuvataideakatemian kanssa.

Liitä hakemukseesi myös englanninkielinen näyttelysuunnitelma, max yksi A4.

Sähköinen hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE
MUU Kaapeli: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE

Postitse tehtävä hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ
MUU Kaapeli: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ

 

Lisätietoja: MUU Galleria, 09-625 972, muugalleri(a)muu.fi