MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

RSS Artists’ Association MUU

MUU GALLERIA – Näyttelytilahakemus

MUU Galleria – MUU Studio – MUU Kaapeli.
Lataa ohje itsellesi (muu_nayttelyhaku2016)

Taiteilijajärjestö MUU ry ylläpitää kahta eri näyttelytilaa Helsingissä, MUU Galleria Lönnrotinkadulla ja MUU Kaapeli Kaapelitehtaalla. MUU Gallerian yhteydessä toimi myös pienempi MUU Studio -näyttelytila.

MUU Galleriassa ja MUU Studiossa on käytössä laaja av-näyttelykalusto, ja näiden tilojen ohjelmisto keskittyy video- ja mediataiteeseen.

MUU Kaapelin ohjelmisto koostuu kuvataiteen muista muodoista: installaatioista, esitys- ja performanssitaiteesta, kansainvälisestä taiteesta ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä toteutetuista hankkeista.

Lönnrotinkadun MUUn näyttelytila on kokonaispinta-alaltaan 91 m2. MUU Galleria on suuruudeltaan 75 m2. Erillinen pimennetty MUU Studio soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien esittelyyn. Kaapelitehtaalla sijaitsevan MUU Kaapelin pinta-ala on n. 90 m2.

MUU Gallerian pohjapiirustus
MUU Kaapelin pohjapiirustus

Näyttelyjen hakuajat on ilmoitettu MUU ry:n kotisivuilla kohdassa Info/Hakemukset. Näyttelyaikaa voi hakea joko MUU Gallerialle, MUU Studiolle, molemmille yhtäaikaa tai MUU Kaapelille.

Hakemukset toimitetaan MUU ry:hyn määräaikaan mennessä, osoitteella Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki. Kuoreen merkintä ”Näyttelyhakemus”.

Ei email-hakemuksia!

Näyttelymaksu

6 viikon jakso, sisältäen ripustusajan:
(Tila voidaan myöntää myös muun pituiselle ajalle,
näyttelyajan pituuden päättää näyttelytyöryhmä)

6 vko           Galleria       Studio       koko tila      MUU Kaapeli

jäsen             1680              735              1995                  500
ei-jäsen         1915              840              2280                  650

Näyttelymaksu kattaa tilan ja valvonnan lisäksi kutsukortin suunnittelun ja painatuksen, nettitiedotuksen sekä lehdistötiedotteen toimituksen ja käännätyksen. Kaapelitehdas ja Rosebud-kirjakauppa ovat yhteistyökumppaneina MUU Kaapeli -näyttelytilan toiminnassa. MUU Kaapeli -tilan valvontaa hoitaa kirjakaupan henkilökunta.

Näyttelymaksun lisäksi taiteilijan maksettavaksi tulee osuus näyttelykutsujen (n. 600 kpl) postituksesta MUU ry:n postituslistan mukaan. Näytteilleasettajien määrästä (2 tai 3 kpl) riippuen postituksen hinta per taiteilija on noin 150-250 euroa. MUUn henkilökunta hoitaa postitustyön.

AV-laitteisto

Ilman erillistä korvausta MUU Gallerian ja MUU Studion näyttelynjärjestäjien käytössä on av-tekniikkaa. Tällä hetkellä laitteisto sisältää (gallerian ja studion näyttelyt yhteensä) 4 kpl Epson EB-G5450WU Full HD tykkejä, 2 kpl 46 tuuman NEC LCD-näyttöjä, 1 kpl valkokangas studiossa sekä dvd- ja bluray -soittimia, HD-mediaplayereitä (Asus O!Play: MiniPlus 2 kpl, Mini 6 kpl, HD2 4 kpl) ja Genelec-äänentoistolaitteistoa.

MUUn yhteistyökumppaneita näyttelytoiminnassa ovat Pro AV Art Oy ja Genelec. Sopimuksen mukaisesti näyttelyissä käytetään gallerian näyttelymaksuun sisältyvää MUUn ja yhteistyökumppaneiden av-laitteistoa. Mikäli näyttelyssä tarvitaan laitteistoa enemmän kuin MUUssa on tarjolla, sovitaan siitä tapauskohtaisesti MUUn luoman laiteohjeiston mukaisesti.

Projektiehdotukset

MUU ry ottaa vastaan projektiehdotuksia, joissa hakija itse toimii aktiivisesti esim. kuraattorina tai tuottajana. Projektit voivat tapahtua MUU Galleriassa, verkossa tai esim. muualla kaupunkitilassa. Hyväksyttyjen projektien kustannuksien jakamisesta ja muista yksityiskohdista kuten MUUn näkyvyydestä neuvotellaan tapauskohtaisesti. Liitä mukaan suunnitelman lisäksi kustannusarvio.

MUU Maanantai

Näyttelyn vaihtuessa MUU ry:n näyttelytila on käytettävissä erilaisiin pienimuotoisiin tapahtumiin, mm. performanssiesityksiin, konsertteihin, keskusteluille, videoesityksiin jne.

Hakemus

MUU Galleria / MUU Studio: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ

MUU Kaapeli: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ

Hakemuksesta tulisi selvitä ehdotettavan projektin tai näyttelyn luonne sekä tietoa hakijan aikaisemmasta toiminnasta. Kuvamateriaali paperikuvina, digitaalisessa muodossa ja/tai cd/dvd-tallenteina. Kokoa näyttelyhakemuksen aineisto yhteen, A4-kokoiseen kansioon ja muista täyttää myös hakemasi tilan hakulomake ja tulostaa se mukaan!

Lisätietoja: MUU Galleria, 09-625 972, muugalleria@muu.fi