Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » SYYSKAUDEN VIERAILEVA KURAATTORI: IRINI PAPADIMITRIOU
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

SYYSKAUDEN VIERAILEVA KURAATTORI: IRINI PAPADIMITRIOU

20150416_092810_web

Tänä syksynä vierailevana kuraattorina MUUssa on Irini Papadimitriou. Hänen vierailu ja ohjelma Suomessa toteutetaan yhteistyössä Suomen Lontoon instituutin kanssa.

Haku MUU ry:n näyttelytiloihin päättyy 15.10.2017. Irini Papadimitriou osallistuu MUU näyttelytyötyöryhmän työskentelyyn ja on mukana valitsemassa näyttelynpitäjiä kevätkaudelle 2019. Lue lisää MUUn näyttelyhausta TÄSTÄ.

Suomen Lontoon instituutti www.fininst.uk

Irini Papadimitriou on taidekuraattori, -tuottaja ja kulttuurimanageri, jonka keskeinen toimiala on digitaalinen kulttuuri. Työssään Victoria and Abert -museossa hän vastaa lukuisista hankkeista, keskeisimpänä vuosittainen Digital Design Week –installaatiotapahtuma, joka järjestää avoimia työpajoja ja taiteilijaluentoja, sekä organisoi monimuotoista taiteilija- ja yleisöyhteistyötä. Hän on myös keskeisenä järjestäjänä Digital Futures -verkostoitumistapahtumassa, joka on suunnattu taiteen, teknologian, designin ja tieteen parissa työskenteleville ammattilaisille. Lisäksi Papadimitriou toimii näyttelykuraattorina ja New Media Arts Development -osaston päällikkönä Watermans-taideorganisaatiossa, joka tukee teknologiaa hyödyntävien taiteilijoiden työskentelyä ja organisoi vuosittaista Digital Performance –festivaalia.
britishcouncil.org/people/irini-papadimitriou/

Vierailuohjelman toteuttavat Suomen Lontoon instituutti ja Taiteilijajärjestö MUU ry.

Info:
+358-(0)9-625 972, muugalleria(a)muu.fi