Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – KOKEILU
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU MAANANTAI: VALMIIT & VIIME HETKEN VIDEOT – KOKEILU

Maanantai 2.10.2017
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, Helsinki
klo 16 työpaja, klo 18 video screening

napoli_still1_web

kuvakollaasi Napoli Filmistä. (kuvankäsittely: Simo Rouhiainen)

 

“Valmiit ja viime hetken videot” on vuonna 2012 alkanut maanantaitapahtumien sarja MUU Galleriassa. Maanantaina 2.10.2017 järjestetään videotaiteen ilta, jonka aiheena on KOKEILU. Illan videokatselmuksen kommentaattorina on kuvataiteilija Seppo Renvall.

https://www.facebook.com/events/171045723472459/

Ohjelma:
klo 16-18 työpaja
klo 18 alkaen videokatselmus
Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan ja screeningiin TÄÄLLÄ!

Miten kokeilu voi olla oleellisena osana videotaidetta ja muita liikkuvan kuvan teoksia? Tule ottamaan selvää suomalaisen kokeellisen liikkuvan kuvan mestarin Seppo Renvallin kanssa!

Kokeilu on tie uuteen, vaikka se ei aina tuota haluttua tulosta. Kaikki uusi saa alkunsa kokeilusta, epäonnistuminenkin voi antaa tulokseksi jotain mitä ei ole vielä löydetty. Kokeileva elokuva on usein syvään koettua ja rakennettua, mahdollisesta abstraktista olemuksestaan huolimatta. Usein festivaaleilla ei ole juurikaan tilaa kokeileville elokuville, siksi tämä aihe on nostettu esille videotaiteen illassa.

Taiteilija, onko sinulla liikkuvan kuvan teos jolla arvioit olevan kosketuspintaa KOKEILUUN? Ota se mukaasi ja näytä MUU Gallerian videoillassa.

Illan videokatselmuksen kommentaattori, kuvataiteilija Seppo Renvallin tuotanto kuuluu suomalaisen kokeellisen liikkuvan kuvan kärkeen. Renvall tekee elokuvia ja videoita, mutta hänen tuotantoonsa kuuluu myös valokuvaa, installaatioita ja happeningeja. Hänen elokuvansa ovat tyypillisesti abstrakteja ja mustavalkoisia, ja niissä on rikottu kerronnallinen rakenne joka keskittyy jokapäiväisiin ilmiöihin. Hänen teoksiaan ja esityksiään on nähty kokeellisen elokuvan ja kuvataiteen arvostetuimmilla areenoilla mm New Yorkissa, Venetsiassa ja Sao Paulossa.

Videoillan moderoijina taiteilijat Hanne Ivars ja Markus Renvall.

Videokatselmuksen warm up’na toimii Markus Renvallin vetämä, klo 16 alkava kahden tunnin työpaja, jossa tuotetaan KOKEILU-aiheeseen liittyvä yhteinen teos, viime hetken video, joka esitään illan aikana yleisölle. Työpajan sisältöön kuuluu erityisesti digitaalisen liikkuvan kuvan kokeiluja.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!