MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

RSS Artists’ Association MUU

MUU – NÄYTTELYTILAHAKU KEVÄTKAUDELLE 2019

Haku MUU ry:n näyttelytiloihin kevätkaudelle 2019 (1.1.-30.6.2019) on käynnissä parhaillaan. Hakuaika päättyy 15.10.2017!

MUUn näyttelytiloja ovat:
MUU Galleria & MUU Studio, Helsingin keskustassa osoitteessa Lönnrotinkatu 33, ja MUU Kaapeli, Helsingissä Kaapelitehtaalla.

Näyttelyvalinnoista vastaa yhdistyksen kokouksen nimeämä näyttelytyöryhmä. Näyttelytyöryhmän jäseniä vuonna 2017 ovat jäsentaiteilijat Liisa Kanerva, Leevi Lehtinen, Ilkka Pitkänen, Elsa Trzaska ja toiminnanjohtaja Timo Soppela.

Tänä syksynä näyttelytyöryhmässä on mukana myös kuraattori Irini Papadimitriou. Tavoitteena on antaa ulkomaalaisille kuraattoreille tilaisuus perehtyä syvällisesti suomalaiseen taidekenttään sekä tehdä taustatutkimusta tulevia hankkeita varten. Tavoitteena on luoda pitkäaikaisia yhteyksiä ja verkostoja suomalaisen ja kansainvälisen nykytaidekentän välillä.

Irini Papadimitriou on taidekuraattori, -tuottaja ja kulttuurimanageri, jonka keskeinen toimiala on digitaalinen kulttuuri. Työssään Victoria and Abert -museossa hän vastaa lukuisista hankkeista, keskeisimpänä vuosittainen Digital Design Week –installaatiotapahtuma, joka järjestää avoimia työpajoja ja taiteilijaluentoja, sekä organisoi monimuotoista taiteilija- ja yleisöyhteistyötä. Hän on myös keskeisenä järjestäjänä Digital Futures -verkostoitumistapahtumassa, joka on suunnattu taiteen, teknologian, designin ja tieteen parissa työskenteleville ammattilaisille. Lisäksi Papadimitriou toimii näyttelykuraattorina ja New Media Arts Development -osaston päällikkönä Watermans-taideorganisaatiossa, joka tukee teknologiaa hyödyntävien taiteilijoiden työskentelyä ja organisoi vuosittaista Digital Performance –festivaalia.

Irini Papadimitrioun vierailu ja ohjelma toteutetaan yhteistyössä Suomen Lontoon instituutin kanssa.

MUU Galleria – MUU Studio – MUU Kaapeli
Taiteilijajärjestö MUU ry ylläpitää näyttelytoimintaa kahdessa eri osoitteessa Helsingissä, MUU Galleriassa ja MUU Studiossa Lönnrotinkadulla sekä MUU Kaapelissa Kaapelitehtaalla.

MUU Galleriassa ja MUU Studiossa on taiteilijalle tarjolla laaja av-näyttelykalusto, ja näiden tilojen ohjelmisto keskittyy video- ja mediataiteeseen.

MUU Kaapelin ohjelmisto koostuu kuvataiteen muista muodoista: installaatioista, esitys- ja performanssitaiteesta, kansainvälisestä taiteesta ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä toteutetuista hankkeista.

Lönnrotinkadun MUUn näyttelytila on kokonaispinta-alaltaan 91 m2. MUU Galleria osuus tästä on 75 m2. Erillinen pimennetty MUU Studio soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien esittelyyn. Kaapelitehtaalla sijaitsevan MUU Kaapelin pinta-ala on n. 90 m2.

Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Voit tehdä hakemuksen joko sähköisesti tai postitse lähetettävänä.

Sähköinen hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE
MUU Kaapeli: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE

Postitse tehtävä hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ
MUU Kaapeli: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ

HAKUAIKA PÄÄTTYY 15.10.2017! (postileima riittää)

Info:
09-625 972, muugalleria(a)muu.fi