Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » MUU – NÄYTTELYTILAHAKU SYYSKAUDELLE 2019
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

MUU – NÄYTTELYTILAHAKU SYYSKAUDELLE 2019

Haku MUU ry:n näyttelytiloihin syyskaudelle 2019 on käynnissä parhaillaan. Hakuaika päättyy 15.4.2018!

MUUn näyttelytiloja ovat:
MUU Galleria & MUU Studio, Helsingin keskustassa osoitteessa Lönnrotinkatu 33, ja MUU Kaapeli, Helsingissä Kaapelitehtaalla.

Näyttelyvalinnoista vastaa yhdistyksen kokouksen nimeämä näyttelytyöryhmä. Näyttelytyöryhmän jäseniä vuonna 2018 ovat jäsentaiteilijat Helinä Hukkataival, Liisa Kanerva, Leevi Lehtinen, Elsa Trzaska ja toiminnanjohtaja Timo Soppela.

MUU Galleria – MUU Studio – MUU Kaapeli
Taiteilijajärjestö MUU ry ylläpitää näyttelytoimintaa kahdessa eri osoitteessa Helsingissä, MUU Galleriassa ja MUU Studiossa Lönnrotinkadulla sekä MUU Kaapelissa Kaapelitehtaalla.

MUU Galleriassa ja MUU Studiossa on taiteilijalle tarjolla laaja av-näyttelykalusto, ja näiden tilojen ohjelmisto keskittyy video- ja mediataiteeseen.

MUU Kaapelin ohjelmisto koostuu kuvataiteen muista muodoista: installaatioista, esitys- ja performanssitaiteesta, kansainvälisestä taiteesta ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä toteutetuista hankkeista.

Lönnrotinkadun MUUn näyttelytila on kokonaispinta-alaltaan 91 m2. MUU Galleria osuus tästä on 75 m2. Erillinen pimennetty MUU Studio soveltuu esimerkiksi video- ja ääniteoksien esittelyyn. Kaapelitehtaalla sijaitsevan MUU Kaapelin pinta-ala on n. 90 m2.

Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Voit tehdä hakemuksen joko sähköisesti tai postitse lähetettävänä.

Sähköinen hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE
MUU Kaapeli: AVAA SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE

Postitse tehtävä hakemus:
MUU Galleria / MUU Studio: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ
MUU Kaapeli: LATAA HAKULOMAKE TÄSTÄ

HAKUAIKA PÄÄTTYY 15.4.2018! (postileima riittää)

Info:
09-625 972, muugalleria(a)muu.fi