Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » PIXELACHE – SIGNALS FROM THE SOUTH
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

PIXELACHE – SIGNALS FROM THE SOUTH

22.9.-1.10.2017
MUU Galleria
Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki
Avoinna: ti-pe 12-17, la-su 12-16

KOELSE_web

Pixelache-festivaali juhlii 15-vuotista taivaltaan. MUU Galleriassa on esillä kattava valikoima Antti Ahosen dokumentaatioita siitä rikkaasta ja moneen suuntaan polveilevasta kokonaisuudesta jonka festivaali muodostaa sekä Signals From the South -ohjelmistoa edustavava Parasite Radio -projekti, ja Juan Duarten Aeolian Artefacts -ääniteos.

Näyttelyn avajaiset ovat torstaina 21.9.2017. klo 17.00
Avajaisissa esiintyy KOELSE.

www.facebook.com/events

15-vuoden ikään on päässyt myös KOELSE, eli Kokeellisen elektroniikan seura. KOELSEn ja Pixelachen tiet ovat ristenneet lukemattomia kertoja, tällä kertaa esillä on sähköverkon perustaajuuden lähtökohdakseen ottanut tilateos nimeltään 50hz. Sen pyrkimyksenä on nostaa näkyväksi yksi modernin elämän perusehdoista, johon yleensä törmäämme vain ongelmatilanteissa, ja etsiä sille uusia luovia käyttötarkoituksia.

Lisäksi esillä on Signals From the South -ohjelmistoa edustava Juan Duarten, Jon Irigoyenin ja Mikko Lipiäisen Parasite Radio -projekti, joka pyrkii yhdistämään Helsingin, Mexico Cityn ja Amsterdamin erilaisten äänistreamien kautta. Esillä on myös Juan Duarten Aeolian Artefacts -ääniteos.

Maanantaina 25.9.2017 klo 17-19 järjestetään arkistointiaiheinen Muu Maanantai -tapahtuma. Tilaisuudessa pohditaan arkistoinnin roolia tapahtumamuotoisessa taiteessa, sen kiinnostavuutta, yllätyksellisyyttä ja prossin läheisyyttä muuhun taiteellisen työskentelyyn. Paikalla Antti Ahonen ja Andrew Paterson.

Pixelache: Local & Decentralised -festivaalia tukevat
Avek
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Helsingin kulttuurikeskus
Svenska kulturfonden  
Genelec