Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » 52° 33′ POHJOISEEN – BERLIINILÄISTÄ VIDEOTAIDETTA
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

52° 33′ POHJOISEEN – BERLIINILÄISTÄ VIDEOTAIDETTA

MUU Galleria
18.9.2017, 
klo 18-20
Lönnrotinkatu 33, 00180 Helsinki

Screenshot_iraSchneiderScreenshot from Videowork “Lost in Cuddihy”, 1967 from Mr. Ira Schneider

 

52° 33′ Pohjoiseen –videoscreening MUU Galleriassa sisältää teoksia taiteilijoilta Jörg Hommer, Gabriele Stellbaum, Karen Koltermann, Matthias Mayer, Veronika Witte ja Mr. Ira Schneider. Screeningin on kuratoinut Andreas Wolf, Toolbox Berliini.

Vapaa pääsy. Varaa paikkasi esitykseen TÄÄLTÄ.
Huomaathan että tilaisuuteen on paikkoja rajoitetusti.

Facebook.com

Kolonie Wedding on kymmenen berliiniläisen nykytaiteilijan ja kuuden videotaiteilijan yhteisnäyttely Hyvinkään Taidemuseossa. The Kolonie Wedding on taiteellisten tilojen yhdistys berliiniläisessä Weddingin kaupunginosassa, joka perustettiin vuonna 2001 ja johon kuuluu 23 taidetilaa. Nyt näyttelyn videotaiteilijat tuovat teoksiaan MUU Galleriaan näytökseen.

Näyttely Hyvinkään Taidemuseossa esittelee laajan otannan berliiniläisestä nykytaiteen kentästä, jossa The Kolonie Wedding sekä siinä ja sen ympärillä tehdyt työt tulee ymmärtää yhtenä esimerkkinä Berliinin hedelmällisestä ilmapiiristä ja uniikista verkostojen ja keskustelujen kulttuurista.

LUE LISÄÄ VIDEOTAITEILIJOISTA JA TEOKSISTA (englanniksi)

Tapahtumaa on tukenut Goethe Instituutti.

GI_Logo_horizontal_green_sRGB

 

 

 

weddingfinland.de
www.goethe.de
www.hyvinkaa.fi/hyvinkaa-art-museum