Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » PROTESTILAULUJA PERUSSA – Performance Voyage 7
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

PROTESTILAULUJA PERUSSA – Performance Voyage 7

22.8.2017, klo 20
Cine Olaya – Centro Cultural
Av. José Olaya 645, Chorrillos, Lima, Peru

canciones_protesta_fb_web

Taiteilijajärjestö MUU ry:n kiertävä PERFORMANCE VOYAGE 7 järjestetään seuraavaksi Perussa! ”Protestilauluja” teemalla kulkeva PV7 -videoperformanssien esitys järjestetään Cine Olaya -kulttuurikeskuksessa Limassa 22. elokuuta.

https://www.facebook.com/events/1172734682831305/

Esityksen jälkeen keskustellaan pyöreän pöydän ympärillä taiteilijoiden ja aktivistien kanssa. Keskustelutilaisuudessa ovat mukana Cine Olayan jäseniä, taiteilija Elizabeth Wurst, Colectivo Emergentes -aktivistiryhmän jäsen Gabriela Flores del Pozo sekä poliittismielisestä rap-musiikistaan tunnettu Fakir, jonka esitys myös päättää illan.

Protestilaulut ovat yleisesti liitetty liikkeisiin jotka vaativat sosiaalista muutosta ja tämä on selvästi esillä myös Performance Voyage 7 -teossarjassa. Teokset heijastelevat vahvasti nykyisiä poliittisia ja sosiaalisia ilmiöitä, puolustaen henkilökohtaisia, ympäristöllisiä, poliittisia ja filosofisia tiloja taiteen kautta.

Performance Voyage 7 taiteilijat: Kuesti Fraun (Saksa), Kim Dotty Hachmann & Steffi Simmen (Saksa), Sasha Huber & Petri Saarikko (Suomi), Heidi Kilpeläinen (Suomi / Englanti), Francois Knoetze (Etelä Afrikka), Timo Kokko (Suomi), Paweł Korbus (Puola), Vik Laschenov (Venäjä), Elin Magnusson (Ruotsi), Elena Mazzi (Italia), Iwona Ogrodzka (Puola), Ignacio Pérez Pérez (Venezuela / Suomi), Arja Renell (Suomi), Kikka Rytkönen (Suomi), Julia Schicker (Sveitsi), Jukka Silokunnas (Suomi), Niko Skorpio (Suomi) ja Elizabeth Wurst (Peru / Saksa).

Performance Voyage 7 -juryn jäseninä olivat Heidi Kilpeläinen (taiteilija), Jaakko Nousiainen (taide- ja kulttuuriohjelman päällikkö, Suomen Lontoon instituutti) ja Timo Soppela (toiminnanjohtaja, MUU ry). Performance Voyage 7:n toteutusta on tukenut Helsingin kulttuurikeskus.

CINE OLAYA -KULTTUURIKESKUS pyrkii tukemaan luovan tekemisen ja ajattelun kaikkien muotojen tutkimusta, tuotantoa, koulutusta ja levittämistä. Kulttuurikeskuksen aktiivisimmat alueet ovat visuaalinen ja esittävä taide, kirjallisuus, musiikki ja äänitaide, elokuva sekä urheilu. Pyrkimyksenä on vahvistaa yhtenäisiä ja monialaisia luomisen ja käytäntöjen lähestymistapoja. Chorrillos -naapurustossa sijaitseva historiallinen CINE OLAYA on muutettu keskustelu-, luomis- ja kohtaamistilaksi teatterin, elokuvan, musiikin, tanssin ja monien muiden taiteenalojen harjoittajille.